Arama sonuçları: *

• Users: Alik06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

işlemci undervolt ısı düşürme hız yükseltme

selamın aleyküm gigabayt b450m h anakart ryzen 5 3500x işlemci için voltaj düşürmem için yardımcı olursanız sevinirim stok soğutucu ile boşta 65 70 arası gidiyor ne yapmam lazım bıos içinden pek anlamıyorum bir kere yapmıştım 4.00 ghz ile 45 50 derece arası değişiyordu bios güncelledikten...
  2. A

ÇOK yüksel işlemci sıcaklığı ryzen 5 3500x

ryzen 5 3500x işlemcim boşta 65 70 derece arasında seyrediyor gogle bile girsem 80 i görüyor kasanın kapağı açık durumda birde macunu 4,5 ay önce kaliteli macun ile yeniledim yine aynı ne gibi bir çözüm üretebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  3. A

darboğaz yaparmı psu yeterli olurmu!!!

ryzen 5 3500x ile gtx1080 darboğaz yaparmı ve 600w psu yeterli olurmu
  4. A

Darboğaz yaparmı r53500x

Ryzen 5 3500x ile gtx1080 darboğaz yaparmı ? Yapmaz ise 500w 80 plus güç kaynağı yeterli olurmu
  5. A

modem önerisi 1500 2000 tl arası

1500-2000 tl arası modem önerisi vsdl için
  6. A

internet hız problermi

türk telekom üzerinden vdls ile 50 mbit hız almaktayım fakat akşam saatlerinde hızım 1,2 mbitlere kadar düştüğü oluyor geri kalan saatlerde 45 47 arası hız alabiliyorum bulunduğum bina eski bir bina bir arkadaş ankastreden cat6 kablo çekersem hem sorunun düzeleceğini hemde 60 70 mbit leri...
  7. A

internet hız düşüklüğü türk telekom

……bitti
  8. A

İnternet hız sorunu alt yapı

arkadaşlar bulunduğum bölgede fiber yok sadece vdsl ve adsl olmak üzere bir port var pek konuya hakim değilim alt yapının max desteklediği hız 16mbit binanın çoğu maliyetinde dolayı istemiyor internet hızımı nasıl yükseltebilirim çözümü varmı başka şekilde ben bir indirme yaparken kimse evde...
  9. A

Power yeterli olurmu

Ryzen 5500 rtx2060 ekran kartı 16 gbram için 500 w 80 plus güç kaynağı yeterli olurmu sizce abilerim kardeşlerim
  10. A

Isınma sorunu amd ryzen

Amd ryzen 5 3500x işlemci mevcut stok fan bıos menüsünde 30 pc yi açtığım da 55 60 70 80 dereceler arası geziniyor macunu yeni değiştirdim neden oluyor lüften yardımcı olun
  11. A

oyun ping sorunu bağlan yavaşlığı

oyun oynarken sürekli ping sorunu yaşıyorum bazenleri internetten siteye bile giremiyorum türk telekom ile konuştuğum da arza kaydı oluşturduklarını beyan ediyorlar fakat değişen bişey yok nasıl çözüm bulabilirim?
Geri