Arama sonuçları: *

• Users: mucoreyiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mucoreyiz

Türk Telekom boş port yok

Merhaba evime ev interneti çekmeye çalıştığımda port yetersiz diyordu türk telekom olsun belediye olsun cimer olsun birçok yerden şikayet belirttim nerdeyse 2 aydır bir adım yok. En son türk telekom ‘’Belirtilen adreste kapasite sorunu olması sebebiyle hizmet verilememektedir.Konu ile ilgili...
  2. mucoreyiz

Galaxy buds fe alınır mı?

Merhaba herkese bir kaç gün önce anker r50i aldım sesi ve diğer özelliklerini beğenmedim, onun yerine buds fe almayı düşünüyorum değer mi fiyatına yoksa buda fe gibi güzel kulaklık varsa önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  3. mucoreyiz

1000tl Bluetooth kulak içi kulaklık arıyorum

Merhaba herkese 1000 TL bütçem var kulak içi kulaklık Bluetooth li kulaklık arıyorum kaliteli , bildiniz güzel varsa önerir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
  4. mucoreyiz

18 im boy 170 uzar mıyım?

Herkese merhaba ben lisede bir anda boy attım ve 170 oldum ve bidaha uzayamadim genel olarak sağlıklı bir şekilde hayatım geçti. Ama 170 olduktan sonra hiç bir şekilde boy atmasi olmadı annem 1.58 babam 1.70 dayımlarım 180 falanlar bende 180 olmak çok istiyorum ne olursa yaparım yeterki...
  5. mucoreyiz

Bilgisayar bir anda kapanıp açılıyor

Herkese merhaba, arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan bir hazır sistem almıştım sistemi alalı 3-4 gün oluyor 1-2 saat kullandıktan sonra bir anda kapanıp açılıyor ve sürekli oluyor kasam ve PSU Power Boost PSU'da 80 Plus 230v EU etiketi var.
  6. mucoreyiz

Bilgisayar bir anda kapanıp açılıyor

Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayardan hazır sistem almıştım sistem geleli 5 gün oldu sistemi kurdum 1-2 saat kullandığımda bir anda kapanıp açılıyor ve sürekli oluyor Sistem: İşlemci: 3 12100f Ekran kartı: Rtx 3060 12gb Anakart: H610m Ram: gskill 8gb 2x ram SSD: cricual 500gb Kasa ve PSU...
  7. mucoreyiz

Bu bilgisayar alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu bilgisayar alınır mı bide darboğaz olur mu? https://www.itopya.com/ataberkdoganecoboostv3gigabytegeforcertx4060windforceoc8gb16gbddr4480gbnvmem2ssdge_h24891
Geri