Arama sonuçları: *

1. M

Google mail hesabım kapandı (Lütfen yardım edin)

Google mail hesabım kapandı. Bundan aylar önce bana bir uyarı gelmişti, hesabınız kapatılabilir diye ama ciddiye almamıştım çünkü aktif olarak kullandığım bir mail hesabıydı. Şimdi bir çok hesabım bu maile bağlı oldukça bu maile gerçekten muhtaç olduğumu fark ettim. Sorun şuan şu şekilde: Oturum...
  2. M

Ekrana görüntü gelmiyor

Sin.ji den gigabte 750w tam modüler psu aldım. Pc ye bağlayınca bu şekilde anakart uyarı veriyor, ekrana görüntü gelmiyor, fan rgbleri yanmıyor ve psu nun fanı bir anlığına dönüp duruyor. Sorun nedir anlayamadım, yardım edermisiniz.
  3. M

Yardım (7600x) soğutma tavsiyesi ?

1. DeepCool LE520 Rgb 240mm 2. thermalright frozen notte 240mm 3. Thermalright frozen prism 240mm 4. DeepCool ak400 Ryzen 5 7600x 105w işlemcim için bu soğutucuları düşünüyorum. Görünüşününde iyi olmasını istiyorum. Ana kartı Asrock Livemixer aldım, fazla kapatmasını istemiyorum. Bundan...
  4. M

Yardım Gamepower Skadi Elite LCD 360 ARGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucu iyi mi ?

Dün gece indirimden " Gamepower Skadi Elite LCD 360 ARGB 360mm Sıvı İşlemci Soğutucu " aldım. 3800tl tuttu. Şuan sanırım 6500tl en uygun. Ama bu soğutucu iyi midir ? Kullananların yorumları nelerdir hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Aslında amacım en başta bembeyaz bir sistem...
Geri