Arama sonuçları: *

• Users: Erdem12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

G502 crfatrise makro duruyor.

Logitech g502 hero lightspeed mousesine sahibim. Craftrise oyununda oynamak için makro yaptım,(lightspeed de kullnaıyorum mouseyi) makro hareket etmiyorken çalışıyor ama ekranı hareket ettirince veya karakteri hareket ettirince duruyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  2. E

Bu PC ye ram ve argb kasa önerir misiniz?

Herkeze merhaba forum sakinleri, 2023 ten beri 70k (monitör dahil) bir PC toplamaya çalışıyorum ve neredeyse her şey tamam. Bu sistemi yayıncılık, oyun oynamak için ve video düzenlemek için kullanacağım ve başlıkta belirttiğim donanımlara ihtiyacım var. Ek bilgi olarak bu anakart 6400mhz ye...
  3. E

Bu sisteme ram ve argb kasa önerir misiniz?

Herkeze merhaba forum sakinleri, 2023 ten beri 70k (monitör dahil) bir PC toplamaya çalışıyorum ve neredeyse her şey tamam. Bu sistemi yayıncılık, oyun oynamak için ve video düzenlemek için kullanacağım ve başlıkta belirttiğim donanımlara ihtiyacım var. Ek bilgi olarak bu anakart 6400mhz ye kadar...
  4. E

Ddr5 pc toplamayı düşünüyorum,Bütçem 70k Fikir alışverişi ile bir sistem yapalım

Öncelikle merhaba forum sakinleri, yaklaşık 1 yıldır bir PC toplama isyeğim var. Hazır olmamalı. Bütçem başlıkta belirttiğim gibi 70k. Bu PC yi hazirana doğru alacağım.Bu bilgsayarı yayıncılık(oyun yayıncılığı) uygulamalara yüksek fpslerfe 0 kasma ile vdeo çekmek ve video düzenleme için...
  5. E

70k ya pc toplayacagim.yardim eder misiniz

Merhaba forum sakinleri. Uzun zamandır bir pc toplama fikrim var. Bu pc yi oyun ve videolarımı düzenleme(+oyun yayıncılığı) kullanacağım. Kısaca söyleyeyim bana uzaya roket gönderebilecek bir pc gerekiyor. Bütçemi 1-2k aşması sorun değil.Bana rtx ekran ksrtı gerek. Monitör olarak 200hz...
  6. E

Bu sorunu nasil cozebilirim?

Aciklamaya gerek yok bence. Hersey cok net. Bu sorunu nasil cozebilirm?
  7. E

70k monitör dahil pc toplamama yardım eder misiniz?

Merhaba forum sakinleri. Uzun zamandır bir pc toplama fikrim var. Bu pc yi oyun ve videolarımı düzenleme(+oyun yayıncılığı) kullanacağım. Kısaca söyleyeyim bana uzaya roket gönderebilecek bir pc gerekiyor. Bütçemi 1-2k aşması sorun değil.Bana rtx ekran ksrtı gerek. Monitör olarak 200hz...
  8. E

70k monitör dahil pc toplama önerir misiniz?

9. E

72 k pc toplama önerisi(hazır olmamalı)

Merhaba forum sakinleri,bana monitör dahil maksimum 70k lık bütçeyle hiç darboğaz yapmayacak ve arkada hem yayın, hem discord hem de 4k full ayarlardan bir oyunuiyi fps lerde, eğer olmassa aynılarının 2k yüksek ayarlarda kaldırabilecek pc gerekiyor. İstediğim bazı özellikler şunlar İyi bir RTX...
  10. E

70 k bütçe monitör dahil sistem önerir misin

Başlıkta belirttiğim gibi bana monitör dahil bir gaming sistem gerek.Bu sistemi yayıncılık ve edit için kullanacağım. Renklere çok önem veriyorum, Ekran kartı RTX 4070 ti veya üstü ekran kartı (oc yapılabilen) gerekiyor. Bu sistemin hiç darboğaz yapmaması gerek. Fps nin de çooook yüksek (en...
  11. E

Asus tuf gaming rtx 4070 ti oc edition ile core i9 14900 k darboğaz yapar mı

Bide core i9 14900k ile uyumlu anakart önerir misiniz?
  12. E

70 bin tl gaming pc toplama önerisi (monitör dahil)

Merhaba forum sakinleri, Ben 70 bin tl bütçe ile monitör dahil sistem toplayacağım ancak uyumlu parçalar bulmakta zorlanıyorum. Ekran kartı olarak iyi bir rtx ekran kartı gerek. Renkler benim için çok önemli ve bu pc nin aynı anda obs studio, twitch,discord ve en yüksek ayarlardaki bir oyunu...
  13. E

70 k monitör dahil toplama bilgisayar tavsiye

Merhaba forum sakinleri bana genellikle gaming ve yayin yapmak icin kullanacagim bu bilgisayar discord,Yayin platformu,Obs studio ve en yuksek ayarlardaki yuksek performans gerektiren bi oyunu gram kasmadan acabilmeli, Renklere cok onem veriyorum, ekran karti olarak rtx ekran karti gerek...
  14. E

İntel apo ve islemci bilgisi, 70k toplama bilgisayar tavsiye (monitör dahil)

Merhaba forum sakinleri, Bana intelin uygulamasi olan apo ile ilgili bilgi gerek. Ve bana 70 k butceli bir bilgisayar gerek monitor dahil olacak. Apo teknolojisini dikkate alarak islemci listesi atabilir, ve bu islemci listesinde iyi olan islemcilerden 70 k butceli bilgisayar toplamama yardim...
  15. E

Monitör önerir misiniz (istediğim özellikler altta)

Merhaba forum sakinleri,bana alttaki ekran kartını son performans harcatabilecek (2 k sanırım) bur gaming monitör gerek. Aradığım özellikler şunlar: 1-Curved olması 2-max 10 bin TL olması 3-HDR olması 4-Altta linkini vereceğim ekran kartındaki grafiklerin en üst levelini gösterebilmesi 5-bu...
  16. E

Linkdeki ekran kartı ile uyumlu curved gaming monitör önerir misiniz??

Merhaba forum sakinleri,bana alttaki ekran kartını son performans harcatabilecek (2 k sanırım) bur gaming monitör gerek. Aradığım özellikler şunlar: 1-Curved olması 2-max 10 bin tl olması 3-HDR olması 4-Altta linkini vereceğim ekran kartındaki grafiklerin en üst levelini gösterebilmesi 5-bu...
  17. E

Bu malzemelerlw uyumlu curved monitör önerir misiniz bütçem 7k

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4070-ti-ex-ex-gamer-v2-47iom7md9bdt-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,394062066.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html...
  18. E

Bu malzemelerlw uyumlu curved monitör önerir misiniz bütçem 7k

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4070-ti-ex-ex-gamer-v2-47iom7md9bdt-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,394062066.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html...
  19. E

Bu malzemelerden herhangi biru darboğaz yapar mı?

İşlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html Anakart: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html Ekran kartı...
Geri