Arama sonuçları: *

• Users: onurtmell
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım Gpu Reset Required Hatası

İşlemci : i5 14600k Ekran kartı : Asus Prime GeForce Rtx 5060Ti 16Gb Anakart : Msı Z790 Gamıng Plus Wifi Bellek : Gskill Ripjaws M5 Rgb 32Gb(2x16) 6400 mhz CL36 Ssd : WD Black SN7100 1TB m2 7250/6900Mb/S Kasa : GamePower WarCry Edge 1x Black Fan Type-C Gaming Güç kaynağı : Asus rog strix 750w...
  2. O

Pc oyunda 2 defa res attı

bilgisayar 10 dakka arayla 2 defa reset attı ilki delta force oynarken res attı ikincisinde tekrar oyuna girdim tekrar res attı fanlar ısı yükselince hızlı dönüyor acaba soğutmada sıkıntı mı var diye occt den cpu gpu ve ram testleri yaptım 10 ar dakkalık res atmadı cpu sıcaklığı ekteki resimde...
  3. O

Yardım Ram ve işlemci uyumu

İntel i5 14600K Asus prime b760m-k ddr5 8000(Oc)mhz Asus prime Geforce RTX 5060 ti 16gb Gskill ripjaws M5 rgb 32gb(2x16) 6400mhz cl36 Bu sistemi topladım kafamda deli sorular var şurda hatamı yaptım diye düşünüyorum işlemci mhz desteği 5200 yazıyor anakart özelliklerinde 8000 mhz oc yazıyor...
  4. O

MSI Monitör kullanıyorum amd hata veriyor

merhaba monitörümde böyle bir kararma var ve malesef daha yenı aldım 1 ay bıle olmadı bunun sebebi nedir ne yapmalıyım kabloyu başka bir monitörde denedim çalışıyor
  5. O

Monitörümün ortasında bir kararma farkettim

Monitör: MSI Optix G27C4 E2 27" 1Ms 170Hz Bugün pcyi açtığımda monitörün tam orta alt kısmında başlayan yukarıya doğru azalan kararma farkettim 1 dakika sonra kendi kendine düzeldi bunun sebebi ne olabilir?
  6. O

Valorantta işlemcim %100 kullanıyor

Valorant oyununda 1 hafta öncesine kadar bir sorun yoktu işlemcim %100 kullanmaya başladı birden ve takılmalar yaşamaya başladım ısınıyordu birde işlemcimin macununu yenilettirdim temizlettirdim ve format attırdım ama yine aynı şeyi yapıyor darboğaz hesaplamasında darboğaz olmaz diyor lakin...
Geri