Arama sonuçları: *

• Users: Lorx61
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lorx61

Öneri 11-14K Arası telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi 11 ila 14K arasında bir telefon bakıyorum yalnız telefonu YouTube a pubg içerikleri çekmek için kullanacağım bundan ötürü işlemcisi iyi bir telefon bakıyorum YD TR fark etmez şimdiye kadar iphone 8 plus ile içerik üretiyordum fakat satmak zorunda...
  2. Lorx61

Öneri İnfinix GT 30 Pro Alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi infinix gt 30 pro alınır mı telefonu gündelik kullanmak ve oyun için kullanacağım aynı zamanda YouTube pubg mobile içerikleri üretiyorum onun için alacağım sizce alınır mı kullanan varsa memnun mu yazarsa sevinirim başka önerileride açığım bütçe max 15K
  3. Lorx61

Forza Horizon 6 ya türkçe dublaj gelir mi ?

arkadaşlar merhaba başlıktan da yazdığım gibi sizce horizon 6 ya türkçe dublaj gelir mi gelirse çok çok iyi olur bnece çünkü d,ğer oyunlarda etkinlikleri vs yaparken arabayı sürürken alttaki çeviriyi okumak aşırı saçma okumaya çalışsanız hop duvardasınız bu yüzden yani horizon 6 ya dublajın...
  4. Lorx61

Yardım PC de kullandığım Kulaklığı iPhone da nasıl kullanabilirim

Arkadaşlar selamlar başlıktdan yazdığım gibi Bilgisayarımda bu https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2037d-rgb-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,460523471.html Kulaklığı kullanıyorum iPhone telefonumda da kullanabilir miyim oyunda ses kasmak için...
  5. Lorx61

Evde Kimse olmamasına rağmen 3300TL Elektrik Faturası geldi ?

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere anlamış değiliz şuan istanbuldayım fakat memleketteki eve tam 3300TL Elektrik faturası gelmiş 2 aydır istanbuldayım evde kimse yok tüm fişler çekili şarteller kapalı bu nasıl olabiliyor boş yere para mı ödeyeceğim ?
  6. Lorx61

IOS 10K yı geçmeyecek YD iPhone Önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan da yazdığım üzere 10k yı geçmeyecek İOS telefon arıyorum iOS isteme sebebim ise telefon da ağır iş yapıyorum bu yüzden performansı ve stabilizasyonu iyi olan bişi lazım daha önceden de iPhone 8 Plus kullanıyordum şimdi biraz daha iyisini almaya karar verdim benim...
  7. Lorx61

Öneri PC İçin Gamepad Önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi pc için gamepad arıyorum bütçem Maximum 1000-1500 TL güzel üzmeyecek bir şey önerir misiniz marka takıntım yok iyi olsun yeter.
  8. Lorx61

Yardım Forza horizon 5 yeni kariyer nasıl açılır

Arkadaşlar merhaba Xbox hesabı aldım fakat daha önce başkasının oynadığı save var kendi yeni savemi nasıl açabilirim acil yardım
  9. Lorx61

PC Performans Ayarlarını Nasıl Olmalı

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi bilgisayarımda oyun oynuyorum alabileceğim en yüksek performansı istiyorum bu yüzden hangi ayarları yapmalıyım aşağıya sistem özelliklerini yazıyorum Özellikler: CPU: İ3 12100F GPU: PowerColor Fighter RX 6600 RAM: 8+8 16GB 3200 mhz ANAKART: MSİ PRO...
  10. Lorx61

Çözüldü✓ RX 6600 %100 Kullanmıyor

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere rx 6600 kullanıyorum fakat mesela az önce APEX LEGENDS oynuyordumGrafikler hepsi en yüksek ultra da ama kartın kendini oyunda hiç %100 kullandığını görmedim neden oluyor bu lütfen yardım edin İŞLEMCİ İ3 12100F Not: amd nin en son ki driverında sorun...
  11. Lorx61

Yardım Bu Ekran Kartı alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi bir ekran kartı alacağım modeli rx 6600xt bana sıcaklıkları sanki biraz değişik geldi siz ne diyorsunuz görselleri aşağı ekliyorum
  12. Lorx61

RX 6600 ve İ3 12100F CS 2 kaç fps olur ?

Dostlar selamlar dediğim gibi işlemcim İ3 12100f rx 6600 kart alacağım birde James Donkey 240hz monitörüm var 240 fps alabilir miyim bu sistemle ?
  13. Lorx61

Öneri GTX 1080 2 Model Arasında Kararsız Kaldım

Arkadaşlar merhaba bütçem 5000₺ gtx 1080 almaya karar verdim Lütfen bütçeni yükseltip şunu al demeyin imkanım olsa zaten yaparım ama 5000₺ ye önerdiğiniz kart varsa değerlendiririm Kararsız kaldığım modeller: 1. MSİ AERO GTX 1080 2. MSİ GAMİNG X GTX 1080 Not: 1 Gaming x i bir bilgisayarcı...
  14. Lorx61

Öneri 4000₺ yi geçmeyecek monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba 4000 tl yi geçmeyecek monitör tavsiyesi lazım çok çok iyi bir beklentim yok ölü pixel yapmasın sorun çıkartmasın yeter birde 144hz olsa minimum iyi olur
  15. Lorx61

Öneri GTX 1660S Den Hangi Ekran Kartına Geçmeliyim ?

merhaba arkadaşlar başlıktan yazdığım gibi 1660s den hangi ekran kartına geçmeliyim şuan ki 1660s i satıp toplamda 7K bütçe olucak önerileriniz nelerdir
  16. Lorx61

Yardım SSD Sağlığı Nasıl Ne Durumda ?

Arkadaşlar merhaba SSD sağlığı görsele eklediğim gibi SSD modeli Sandisk SSD Plus 120gb
  17. Lorx61

İlk defa ParamGüvende kullanıyorum yardım eder misiniz

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım üzere ilk defa pram güvende kullanıyorum ve bu gün bir ilan verdim hemen alıcı çıktı alıcı param güvende ile ürünümü satın aldı fakat ben 18 yaş altı olduğum için bu güne kadar e devlet şifresi çıkartma gereği duymadım neyse alıcı ürünü aldı sahibinden...
  18. Lorx61

1TL ye ürünler aldığımız sitenin adı neydi ?

arkadaşlar merhaba biliyorum bu şekilde anlatmak biraz garip ama bir tane site vardı belirli aralıkla bazı ürünler 1TL oluyordu klavye mouse kulaklık gibi o sitenin adı neydi ?
  19. Lorx61

Öneri İ5 12400F için Sıvı Soğutma Önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi İ5 12400F için sıvı soğutma önerisi lazım Önerebileceğiniz FP bir şey var mı NOT: HAVA SOĞUTUCU AL DİYENLER OLUCAKTIR İLLAKİ AMA SIVI SOĞUTMA İSTEYEN KİŞİ GÖRÜNÜŞE ÖNEM VEREN BİRİ BU YÜZDEN LÜTFEN SIVI SOĞUTMA ÖNERİN.
  20. Lorx61

Öneri 10-12K arası Ekran Kartı Önerisi

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi 10-12K arası bir kart arıyorum arkadaşa ne önerirsiniz nvidia amd fark etmez performans önemli.
Geri