Arama sonuçları: *

• Users: atilaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Hangi 2K monitörü almalıyım

[H3 id='Ms+MAG+274QRFW']Msı MAG 274QRFW [/H3] Gigabyte GS27QXA Grafik ve hikayeli oynlar ağırlıklı oynuyorum 10 bit monitör almak istiyorum renkleri düzgün yansıtıcak bir monitör öneriniz varsa bu ikisinden de iyi olan paylaşabilirmisinizi veya hangisini almalıyım aralarında çok fark varmı
  2. A

Kaynak Teknolojisi Bölümü

merhabalar tavsiye üzerine bu bölüme gitmeye karar verdim ama ne ve nasıl bir bölüm olduğu hakkında bir bilgim yok acaba duyan veya okuyan varsa bunun hakkında bana bilgi verebiliese sevinirim direk iş imkanı hazır bir meslek ve piyasa bulunmadığı için parasal anlamda güzel olduğu denildi...
  3. A

bütçeme göre en iyi renk srgb monitörü nedir

Merhabalar arkadaşlar monitör almak istiyorum bütçem çok değil ama 7.5k civarlarına en iyi renk canlılığı olan monitörü arıyorum hikayeli oyunlarda ortam renklerinin tadını çıkartmak size zahmet bana dediğim şekilde ön planda olan monitör öneririmisiniz? şimdiden teşekkürler
  4. A

aoc 27g4x ayar önerisi

arkadaşlar merhabalar 27g4x monitör aldım lakin ayar yapmayı inanın hiç bilmiyorum daha çok hikayeli oyunlar ve shop yaptığım için renk canlılığı renk gerçekçiiği ön planda olan bir monitör ayarı öneri veya tavsiyesi olan varmı acaba yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdidien
  5. A

Öneri hangi monitörü önerirsiniz

Merhabalar aoc modelinden iki monitör arasında kaldim yardım edebilirmisiniz? 1. Aoc 27g4x 2. Aoc 27g2spu Photoshop ve daha cok hikayeli oyunları ağırlıklı oynadığım icin renk canlılığı ve rengi güzel vermesi benim icin ön planda lütfen ona göre değerlendirme yapabilirmisiniz? Önerileriniz var...
  6. A

Yardım Omen Monitör alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar kolay gelsin bu monitör mediamark calisan abi tavsiye etti özellik olarak 27 inc 166 hz ustunde ips olmasını birde renk canlılığı benim için on planda olduğunu söyledim...
  7. A

5.500₺ görüntüsü mükemmel monitör

Merhabalar 5.5k 6k civarlarında param var renk canlılık ve skalası on planda tutarak 165hz yüksek 27 inç ips bir monitör önerisi yapabilirmisiniz rica etsem (renk canlılığı - gercekciliği 1. Önceliğim) Şimdiden teşekürler
  8. A

Bayram harçlığım ile monitör onerisi

Abilerim maddiyat durumum pek iyi olmadığından dolayı fiyat bandım 2.8k bandına fiyat performans monitör önerme şansınız varmı size zahmet 2. El olur hiç farketmeksizin simdiden cok teşekkürler
Geri