Arama sonuçları: *

• Users: ebu2332
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Fotoğraflarımı nasıl aktaracağım?

Arkadaşlar elimde bi iPad Air 2 var 2014 ten kalma içinde hiç hesap falan yok mesajlar falan çalışmıyo içinde 500 tane falan foto var bunları PC ye kablo ile veya başka bir şey ile aktarıp PC den de hdd ye aktarmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz.
  2. E

(CİDDİ YARDIM LAZIM)İnternet kafede gmail girmek sıkıntı olurmu.

Geçen internet kafede valo girdim işte gmail ile girdim valo ya çıkarken oturumu da kapattım. İnt kafe öyle güvenilmeyen bir yer de değil şehirdeki en iyi yer. Eve geçtiğinde g mailde cihazlar kısmında oturumu kapatılmış bir Windows görüyorum ve rahatsız oluyorum bi sıkıntı olurmu acaba. Yada...
  3. E

50-60k sistem önerisi (her şey dahil monitör klavye vb.)

Başlıktaki gibi cevaplarınızı bekliyorum.
  4. E

Pas lekesi nasıl geçer?

Arkadaşlar bende eski bi tesbih var püskülünde kahverengi bildiğimiz gibi pas lekeleri oluşmuş bunu nasıl geçiririm?
  5. E

Papara hesap askıya alındı (Ciddi)

Arkadaşlar geçenlerde papara hesabı açtım ve pekte ihtiyacım olmadığını düşündüğüm için kapatmak istedim ve baktım ki hesap askıya alınmış. Hesaba zaten ihtiyacım yok bir şey yapmam lazımmı yoksa öyle mi kalsın?
  6. E

Papara bana sıkıntı çıkarırmı? (Ciddi)

Arkadaşlar ben geçenlerde papara hesabı açtım. Doğrulaması yaptım .Yaşım 18 altı olduğu için veli onayı istedi velime de papara açtım oma doğrulamayı velim yapmak istemedi (güvenmiyor) neyse durum bu olunca bende iki hesabı kapattım ama velimin hesabı askıya alınmış onu gördüm. Neyse işim yok...
  7. E

iPhone mesajlar engelleme olmuyor.

2 ay önce Toslaya giriş yapmıştım veli izni istedi velimin tel no'sunu yazdım sonra baktımki velimin uygulamayı kullanması lazım hesaptan çıkış yaptım ve kartı attım. (Velimin telefonu ios) velime 2 ay sonra yine izin mesajı geldi bende toslayı engelleyeyim dedim baktım tosla gibi kurumları...
  8. E

İmessage engelleme yapamıyorum.

2 ay önce Toslaya giriş yapmıştım veli izni istedi velimin tel no'sunu yazdım sonra baktımki velimin uygulamayı kullanması lazım hesaptan çıkış yaptım ve kartı attım. (Velimin telefonu ios) velime 2 ay sonra yine izin mesajı geldi bende toslayı engelleyeyim dedim baktım tosla gibi kurumları...
  9. E

Tosla kartı attım sorun çıkarmı?

Arkadaşlar geçenlerde tosla kart açtım sonra veli izni istedi velimin bilgilerini girdim ve mesaj gitti velim izin vermedi bende tosla uygulamasından çıkış yapıp kartı çöpe attım (içinde para yok) sorun çıkarmı velim veya benim hakkımda yasal bir işlem olur mu korkuyorum nedense. 1702494630...
  10. E

PlayStation 4'e Seagate expansion takabilirmiyim?

Arkadaşlar benim PS4 500 GB bana yetmiyor. Evde Seagate expansion var onun kılıfını söküp PS4 deki ile değiştireceğim. Güzel olurmu veya sakıncası var mı yavaşlar mı? hdd pahalı para vermek de istemiyorum.
Geri