Arama sonuçları: *

• Users: masQee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Para olmasaydı ne olurdu ?

Para olmasaydı ne olurdu? Birden aklıma geldi. Herkes aynı maddi durumda olsa mesela. Üretim sürekli devam ettiğinden istediğimizi alabilseydik neler olurdu.
  2. M

Reels tarzı video izleyebileceğim uygulama var mı?

İnstagram kullanmıyorum. Tiktok zaten çöplük. X uygulaması siyasal,din üzerine çok kötü şeyler paylaşılıyor. Youtube shorts oda çöplük.Gündelik komik kısa videolar izleyebileceğim uygulama var mı ?
  3. M

Xbox 9. nesil gamepad kayıt etmezsek ne olur ?

Gamepad'i Microsoft'tan kayıt etmezsek mesela 1 sene sonra kayıt etsek garantisi aynı 2 seneden başlar mı ? birde kargodan gelince gamepad açılmış ürün olduğunu nasıl anlarım. Kayıt ettikten sonra kayıt silindiyse ne yaparım daha önceden. Aslında kayıt silme cok sacma ürünün ikinci el olduğunu...
  4. M

It Takes Two oyun arkadaşı arıyorum.

It takes two oyunu olan oyun arkadaşı arıyorum.
  5. M

Oyun içi ısı değerlerim normal mi ?

Ryzen 5 5600 stok fan ve uzay sistem kullanıyorum kasasız. Termal macun 1 senelik cooler master cryofuze violet. Sıcaklıklar normal mi ?
  6. M

Gelbura sipariş iptal seçeneği yok

Kule tipi soğutucu aldım. Sipariş onay bekliyor daha ama iptal seçeneği koymamışlar. Nasıl iptal ederim.
  7. M

Gigabyte B550M DS3H anakart kaç metre Argb led destekler

4 metre argb şerit led alacağım. Anakart destekler mi ?
  8. M

Gamepad ile oyun oynamak için oyun nişan desteği bulunması iyi olur mu ?

Farcy oynuyorum nişan otomatik kilitlenme desteği yok. Uncharted tarzı oyunlarda var mesela. Gamepad zor nişan alınıyor. Alışıbilir miyim sizce ?
  9. M

Xbox 9. nesil kablo ve usb dongle çıkmaması

Kutu içeriğinden sadece pil çıkıyor şaka gibi. Hiç olmasa USB dongle koysalar. Kablo mu alalım yoksa bt adaptör mü. O kadar para verdikten sonra. Mecbur Monster markasına bakacağım.
  10. M

Spoiler ! Detroit Become Human sonlarınız neler ?

Kendimi North'a aşık edebilmek için herkesi vurdum kırdım. Ama sonunda aşık oldu ve öptü beni. Sonrasında ben kötü oldum. Herkes benim yüzümden öldü. :D Bir kız yüzünden savaş ilan ettim.
  11. M

Detroit Become Human "VK Error Device Lost" hatası

Mağazaya girip androidleri kurtardığımız bölümde hatayı alıyorum. Oyunun sonuna yaklaşmışken kötü oldu bu durum. Sadece bu bölümde oluyor. Ekran kartı driver güncel.
  12. M

Detroit Become Human Seçimler ne kadar etkiliyor ?

Örnek verecek olursam oyunun başında balığı kurtarınca yazılım tutarsızlığı diyor ve sonra silah almamız yasak alırsak bir şey oluyor mu ? oyunun ilerleyen bölümlerinde. Ya da rehineyi kurtarınca yalan söylüyoruz rehine alan Android yalan söyledin bana diye bir şey söylüyor. Oyunun sonlarında...
Geri