Arama sonuçları: *

• Users: sametk_18
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sametk_18

Kasa ve Fanlar Çalışıyor Görüntü Yok

Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir kullanmadığım bir kasa vardı, çalıştırmadan önce açıp temizledim tüm kablolar yerinde ve sağlıklı. Sadece Termal macun olmadığı için test amaçlı çalıştırmak istedim ancak hiçbir şekilde görüntü alamadım. Ekran kartı dahil tüm fanlar dönüyor herhangi bir...
  2. sametk_18

Stok & Egzoz Fan Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba. Asus b560m anakart i5 11400f bir sistemim var. Kasa thermaltake s200 ön ve yan kısmı full cam. İşlemcinin termal macununu yeni değiştirdim, gürültü sorunu önceden de vardı, bios üzerinden Turbo modunu (yük altına girdiğinde otomatik hızlansın) olarak değiştirdim...
  3. sametk_18

10-12k Bütçe Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba.. Başlıkta da belirttiğim üzere 10-12k bandında ikinci el sistem arıyorum. Boş kaldıkça sahibinden sitesinden ilan kovalıyorum. Bu fiyatlara genellikle RX 570- 580 veya 1050TI gibi kartlı sistemler oluyor. Tavsiyeniz ne yönde olur? Bütçeyi daha fazla arttıramam sadece...
  4. sametk_18

Axle 6600 XT Fikir Alışverişi

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirtmiş olduğum Axle 6600 XT modeli ile ilgili bilgisi olan var mı? Bütçem PCI 4.0 köprülü olarak bu karta ancak yetiyor..
Geri