Arama sonuçları: *

1. Ömer Faruk Mutlu

Bluetooth kulaklık önerisi

Öncelikle merhaba şuanda aktif airpods 2 kullanıyorum ve 3 yılı devirdim fakat klasik apple garantisi biter bitmez sorunlar baş vermeye başladı saçma sapan bağlantı hataları bataryalar desen %50 olmasına rağmen kapanıyor ses kalitesi olarak çok memnunum gene aynısını düşünüyordum ama karaborsaya...
  2. Ömer Faruk Mutlu

Xbox gamepass Cod MW3 oyundan atıyor

Öncelikle merhaba bu hatayı bu ay almaya başladım daha öncesinde olmuyordu internetteki tüm çözümleri denedim olmadı bilgisayara format attım gene olmadı çözümünü bilen varmıdır acaba
  3. Ömer Faruk Mutlu

Anakartta boot ve vga ışığı yanıyor

Öncelikle merhaba dün arkadaşlarla pc lerimizi temizledik ben zaten 1 at önce termal macunlarımı değiştirdiğim için sadece fanları ve güç kaynağını temizledim bilgisayarı kurup açtığımda cpu ışığı yanıyordu ramleri teker teker takıp açınca çalıştı sonra mavi ekran verdi resmini ekledim sonra...
  4. Ömer Faruk Mutlu

Silinen Steam ekran görüntülerini geri nasıl gelitebilirim?

Öncelikle merhaba bugün Steam'de oynamadığım oyunları silerken ekran görüntüleri diye bir şey gördüm 40 MB civarı bir yer kaplıyordu içine girdim Steam clouda yüklediğim ve yüklemediğim ekran görüntüleri vardı zaten karşıya yüklenmiş diye hepsini seçip sil dedim 200'ü geçik resim vardı 28 tane...
  5. Ömer Faruk Mutlu

Çözüldü✓ MSI B450M Gaming Plus ile Ryzen 5 5600'e overclock yapabilirmiyim ?

Öncelikle merhaba zaten konu başlığından olay yeterince anlışılıyor diye umuyorum sistemimi fazla yormadan ufak bi deneme yapmak istiyotum sizce yapılır mı? yapılırsa değermi şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
  6. Ömer Faruk Mutlu

Çözüldü✓ Ryzen 5700x uyumlu mu?

Merhabalar MSI B450M Gaming Plus anakartım var ryzen 7 5700x almayı düşünüyorum uyumsuzluk yaşarmıyım acaba yoksa anakartı da değiştirmem gerekiyormu ?
  7. Ömer Faruk Mutlu

Çözüldü✓ anakartım bu ssd'yi desteklermi ?

Öncelikle herkese merhaba MSI B450M Gaming Plus anakart kullanıyorum m2 ssd almak istiyorum ve bu ssd yi buldum https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-pro-1tb-ssd-nvme-4-0-m-2-7300-6400-mb-s-p-HBCV00001MKR7A?magaza=Hepsiburada acaba alsam herhangi bir sorun yaşar mıyım ve yazma ve okuma...
Geri