Arama sonuçları: *

• Users: yooshi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Matematik Kaç Puan Düşürür

10.Sınıfım ilk sınav 70 ikinci sınav 31 kaç puan düşürür çoğu kişi düşük aldı?
  2. Y

S24 Plus vs Xiaomi 14T Pro

Ocak ayı gibi S25 serisi çıkıcak fiyat bandı ne olur?Beklemelimiyim?Kriterlerim oyun oynarken kasmasın ısınmasın,kamerası iyi olsun,uzun vadeli olsun 2 3 yıl sonra bozulmasın.
  3. Y

Xiaomi 14T Pro vs S24 Plus

Ocakta S25 serisi çıkıcak fiyat bandı nolur?Beklemelimiyim?Eğer bunlardan hangisini alıcaksam kriterlerim oyun oynarken ısınmaması kasmaması,kameram iyi olsun,şarjı hemen bitmesin.Sizce hangisi?
  4. Y

Öneri S23 Plus mı S24 Plus mı?

Arkadaşlar başka bir forumda S24 plus demişlerdi.Fakat arada oyun da oynuyorum tabii ki de S23 plus oyun için daha iyi S24 plus donma kasmalı demişti izlediğim videoda sizce?
  5. Y

Bein Connect Tod Tv?

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda süperlig izlemek için paket alıcam fakat bein connect ve tod tv arasında fark var mı hangisi daha iyi yayın verir ikisininde baya şikayeti var ikiside aynı yerin sizce hangisi?
  6. Y

Xiaomi 14/S23Ultra/İphone 14 Plus?

Genellikle gün içerisinde oyun oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram iyi olsun isterim.Pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmamasını isterim.Xiaomi modellerine pek güvenemesemde bu model iyi gibi görünüyor.Şu anki telefonum Samsung Galaxy A02s.
  7. Y

S23 Ultra vs İphone 14 Plus

Genellikle gün içerisinde sosyal medya ve oyun oynuyorum.Kameram iyi olsun isterim.Gün içerisinde telefonun fazla ısınmamasını ve pilin hemen bitmemesini isterim.Sizce?
  8. Y

Telefon Önerisi 47.000 Tl

Telefonda genellikle sosyal medya kullanıyorum ve oyun oynuyorum.Kameram iyi olsun istiyorum.Telefonun pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmamasını istiyorum.
  9. Y

47.000 Tl Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar telefon için pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmasın istiyorum.Genellikle gün içerisinde oyun oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram iyi olsun isterim.Aklımdaki modeller ise S23+/S23U/S24/S24+/Ip13/Ip14
  10. Y

Telefon Önerisi 47.000 Tl

47.000 Tl bütçem var.Genellikle oyun ve sosyal medya kullanırım.Kameram iyi olsun isterim.Pili uzun süre gitsin ve çok fazla ısınmamasını isterim.Aklımdaki modeller S23+/S23U/S24/S24+/Ip13/Ip14 sizce?
  11. Y

47.000 Telefon Önerisi

Arkadaşlar telefon bakıyorum.Genellikle sosyal medya ve oyun oynarım.Kameram iyi olsun isterim.Telefonun pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmasın isterim.Bu aralar baktığım telefonlar S23/S23+/S23U/S24/S24+/Ip13/Ip14
  12. Y

S24 serisi sizce iyi mi?

Arkadaşlar S24 serisini hem öven hem de kötüleyen var kafam karıştı.Aklımdaki telefonlar ise şöyle Ip13/S23+/S24/S24+/ sizce hangisini alıyım?Pil uzun gitsin isterim ve çok fazla ısınmamasını isterim.Genellikle oyun ve sosyal medya kullanırım.Kameram iyi olsun isterim.
  13. Y

Iphone13/S23+/S24/S24+?

Arkadaşlar sadece kafamda Samsung S serisi vardı fakat son zamanlar I13 karşıma çıkmaya başladı ve kafamı karıştırdı.Günlük zamanda pil uzun gitsin ve çok fazla ısınmamasını isterim.Oyun oynarım,genellikle sosyal medya kullanıyorum ve kameram iyi olsun isterim.Sizce hangisi?
  14. Y

S23+/S24+/S24 hangisi?

Arkadaşlar yakın bir zamanda telefon alacağım.Telefonun pili uzun süre gitsin ve çok fazla ısınmasını istemem.S24 işlemcisinden dolayı kötüleyenler ve övenler var kafam karıştı.Günlük hayatta oyun ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram güzel olsun isterim.Sizce?
  15. Y

S24+/S23+/S24 hangisi daha iyi?

Bu üç telefonda aklım kaldı gün içerisinde genellikle oyun ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram iyi olsun istiyorum.Pil hızlı bitmesin ve çok ısınmasın istiyorum.(çoğu işlemci ısınır ama fazla ısınmasın istiyorum.Ayrıca S24 serisini işlemciden dolayı kötüleyenler var kafam karıştı).
  16. Y

Samsung S23+ mü S24+ mü?

Arkadaşlar oyun oynuyorum,genellikle sosyal medya kullanıyorum ve kameram iyi olsun isterim.Ayrıca pilim uzun süre gitsin ve telefonun çok ısınmamasını isterim.Hangisi benim için daha iyi?(S24 serisinde işlemci kötü diyorlar ama bilemedim.)
  17. Y

Samsung S23 mü S24 mü?

Arkadaşlar Samsung S23 alırsam 256 gb 8gb ram alıcam ama S24 alırsam 256 gb 12 gb ram alıcam.Alırsam telefonun kamerası iyi olsun isterim,genellikle sosyal medyada gezerim ve arada sırada oyun oynarım.İsterim ki telefonun pili hemen bitmesin ve çok ısınmasın sizce hangisi benim için daha...
  18. Y

Samsung S23 ve S24 mü?

Arkadaşlar Samsung S23 alırsam 256 gb 8gb ram alıcam ama S24 alırsam 256 gb 12 gb ram alıcam.Alırsam telefonun kamerası iyi olsun isterim,genellikle sosyal medyada gezerim ve arada sırada oyun oynarım.İsterim ki telefonun pili hemen bitmesin ve çok ısınmasın sizce hangisi benim için daha...
  19. Y

Samsung S23 Telefon Nasıl?

Arkadaşlar Samsung S23 almayı düşünüyorum ama son günlerde pil ve ısınma sorunu olduğu mesajlar karşıma çıkıyor sizce alınır mı?(Sosyal medya kullanıyorum,kameram iyi olsun,uzun vadeli ve pil ömrü iyi olsun,bazen oyun oynarım.)
  20. Y

45.000 TL altı telefon önerileri

Merhaba arkadaşlar,telefon için uzun ömürlü batarya süresi uzun telefon arıyorum.Sosyal medya kullanıyorum,kamera az kullansamsa yüksek kalite isterim,oyunda oynuyorum(efootball gibi)(s23 düşünüyordum fakat ısınma ve pil ömrü sorunu varmış sizce?)
Geri