Arama sonuçları: *

• Users: Oğuzhan09
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Teyp USB eror 12 hatası

Arabamda next marka eski seri teyp var usb takınca USB drive eror 12 hatası veriyor yardımcı olabilecek varmı neden yapıyor?
  2. O

Nvidia geforce rtx 3060 ti FE nasıldır?

Görüntüdeki ekran kartı tertemiz ısı 65 70 ne kadara alınır piyasası nedir ?
  3. O

Nvidia geforce rtx 3060ti FE Ekran kartı nasıldır?

Beyler bu ekran kartı nasıl bilen varmı fiyat ve performans olarak ?
  4. O

ACİ.L BAKARMİSNİZ. Beylerrr!

NVİDİA GEFORCE RTX 3060 Tİ FE 6500 ₺alinir mi tertemiz ?
  5. O

Nvidia geforce 3060 ti

Beyleer bu kart nasıl alınır mı 2 el piyasası nedir ???
  6. O

Beyler acil yardımcı olurmusunuz

Beyler PC çok yavaşladı açılırken geç açılıyor geç kendinde geliyor kapanırken kasa 1 dk sonra kapanıyor bios güncellemesi yaptım hızlandırma olaylarını denedim ama aynı sebebi nedir ne yapmam lazım ?
  7. O

Acil facebook hata veriyor

Facebook kayıtlı oyun hesabıma girmek istiyorum fakat bu hatayı veriyor ne yaptıysam olmadı oyun STANDOFF2
  8. O

ACİL 92c ısı normalmi

Excalibur i5 10 nesil rise online oynarken bu ısıları buluyor normal mi sizce ?
  9. O

Arkadasima verdiğim Borç miktarını unuttum ?

Beyler şimdi ben birine iş yaptım vereceği vardı üstünden 2.5 ay geçti parayı attı 5.5k ama ben 4.5 muydu 5.5 muydu unuttum üstünden zaman geçtigi için ikimizde helalestik ama kararsizim sizce ne yapmam lazım ?
  10. O

ACL! TERMAL PED 0.5 Mİ 0.1 Mİ ALAYİM ???

RX580 TERMAL PED DEGİSİMİ YAPACAĞIM 0.5 Mİ 0.1 Mİ SİZCE ?
  11. O

ACİLLL RX580 EKRAN KARTI FURMARK

FURMAKTA 5 DAKİKAYA KADAR 87 OLUYOR AMA OYUNLARDA 70 E BİLE ZOR GELİYOR SİZCE NORMALMİ ?
  12. O

TERMAL MACUN VE PED ÖNERİSİ

TWRMAL MACUN VE PED ALACAĞIM ÖNERİNİZ VARMİ ?
  13. O

Rx 580 FURMARK 90 DERECE

Beyler selamün aleyküm gigabayte rx580 var oyunlarda 70c ama furmakta 90 kadar çıkıyor sebebi nedir bilen varmı ? 1702895112 OYUNLARDA 70 DERECE MASAÜSTÜNDE 30 FURMARK BÖYLE AMA
Geri