Arama sonuçları: *

• Users: sSQUEX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Görev çubuğuna atama

bilgisayarımın görev çubuğuna '' Bu Bilgisayar '' öğesini ekliyemiyorum. Çok araştırdım ama sonuç bulamadım yardımcı olacak varmı acaba ? w11 kullanıyorum
  2. S

W11 özellikler çalışmıyor

Herkese iyi forumlar, Bilgisayarımda tüm dosyalara sağ tıklayıp özellikler butonuna basınca açılmıyor. SFC /scannow kodunu yazınca hata alıyorum. Sistemde bir sıkıntı var ama çözemedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  3. S

Çözüldü✓ Mavi ekran hatası, sıfır sistem.

Amd Ryzen 7800x3d Asus TufGaming RTX4070ti SUPER sistemi sıfır yeni kurdum oynadıgım tüm oyunlarda 5-10 dk sonra bu mavi ekran hatasını alıyorum. çözümü nedir veya neden bu hatayı alıyorum. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  4. S

7800xd3 ve 4070 ti super sistem parçaları önerileri

Amd ryzen 7800xd3 Rtx 4070ti SUPER Msi pro B650-S AM5 DDR5 Wifi 16x2 Gb ram 6400mhz 360 sıvı soğutucu Bu sistem parçalarını uygun fiyata bulduğum için aldım. Bu sistemi toplamaya devam edeyimmi? Eksik veya fazla parça varmı başka öneriniz varsa yardımcı olursanız çık mutlu olurum. Ayriyetten bu...
  5. S

Sistem bileşenleri uygun mu?

Herkese iyi forumlar, Bilgisayar sistemini toplamak için kendi araştırmalarımı yaparak uygun gördüğüm bileşenleri belirledim. Ancak, bu konuda tecrübeli kişilerin öneri ve eleştirilerine açığım. Toplamak istediğim yeni sistemi aşağıda bulabilirsiniz. Toplam maliyeti 18 Aralık 2023 itibariyle...
Geri