Arama sonuçları: *

• Users: hiagain
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

RTX 4080 için fan problemi yardımcı olursanız sevinirim.

bende asus tuf serisinin rtx 4080 serisi ekran kartı var. yine burdaki arkadaşlardan da faydalanarak almıştım. yaklaşık 7 8 ay oldu. bayadır oyun oynamıyordum bir oyuna gireyim dedim 75 derece 3200 rpm'den aşağı dönmüyordu fanları. ve aşırı gürültü yapıyordu. ben de çıkardım tozunu falan aldım...
  2. H

Ekran kartım oyuna girince sürekli 1000rpm dönüyor. Neden ?

Herkese iyi akşamlar. rtx 4080 ekran kartım var asus'un. pc boştayken fan hiç çalışmıyor. fakat elden ring'i açtığımda bir süre sonra fan çalışmaya başlıyor ve 1000rpmden aşağı düşmüyor. sıcaklıkta da bir problem yok. çünkü 30 40 derecelerde çalışmaya başlıyor. msi afterburner vs denedim ama bir...
  3. H

Ryzen 7 7800x3d+RTX 4080 li sistem için fan önerisi

herkese selamlar buradaki arkadaşların da önerileriyle kendime güzelce bir bilgisayar topladım. Sistem: Anakart: Gigabyte B650m Gaming X Ax 6400mhz. (bunu bir seneye kalmadan değiştirmeyi düşünüyorum) İşlemci: Ryzen 7 7800x3D 4200Ghz Ram: Kingston Fury Beast Rgb 2x16 6000mhz (bunu da 4x16...
  4. H

Saçma olabilir fakat monitörler hakkında birkaç sorum var

Birinci sorum: 4k 144 hz bi monitör almak mı daha mantıklı yoksa 2k monitör alıp daha yüksek fps almak mı daha mantıklı? Bana ilki daha mantıklı geldi. İkinci sorum: 27 inch 4k monitör için yeterli gelir mi? izlediğim videolardan çıkardığım sonuç 2k 27'' 4k 32'' için daha iyi diyorlar ama 32...
  5. H

Bir monitör ve kasa önerisine ihtiyacım var.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/topladigim-pcye-yorum-yapabilir-misiniz.859777/ daha önce bu başlığı açmıştım biraz revizyon yaparak kendime sistem dizdim. dün de ekran kartı ve sıvı soğutmayı alınca geriye sadece kasa ve monitör kaldı. bütçem 30bin tl civarı. Öncelikle bir sorum var...
  6. H

Topladığım pcye yorum yapabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Ben bir akademisyenim aynı zamanda da gamerım kendi çapımda :D en son 4 sene önce bir pc toplamıştım fakat artık miadını doldurdu. Kendimce bir pc topladım ama çok da bu işlerden anladığımı söyleyemeyeceğim o yüzden bir yorumda bulunursanız sevinirim. Ekran kartı listede yok...
Geri