Arama sonuçları: *

• Users: sanayievi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Bilgisayar Hafifletme Rehberi +200/300FPS / Performans Arttırma

Aşağıda Verdiğim 2 Programı indiriyoruz. 1.programı Açıyoruz Özellikleri Devre Dışı Bırakıyoruz Bilgisayarı Yeniden Başlatıyoruz. Ardından 2.programı açıyoruz. Özellikleri Devre Dışı Bırakıyoruz Bilgisayarı Yeniden Başlatıyoruz. bu kadar :) +200 FPS +300 FPS Telemetry Yok Uzaktan...
  2. S

R7 5800X3D Curve Optimizer güvenilir mi? ?

Videodaki işlem Ne Kadar Güvenli / Ne Kadar Etki Eder / Yararlı mı Zararlımı / Darboğazı çözermi / Sıcaklıkları Düşürürmü ? Çok Bir Darboğaz Sorunum Yok Şahsen Fakat Eğerki ki Darboğaz oldu diyelim Bu işlem işlemci kaynaklı darboğazı çözermi (düşük sıcaklık - yüksek fps) yada bu işlem...
  3. S

PC den Ses Çıkıyor Ama Sadece Açılınca acaba.. ?

Acaba Core Performance Boost Kapattığımdan olabilirmi ? pc açılınca kasadan ses çıkması. açma tuşuna bastığımda ses çıkıyor. bilgisayar açılıyor fakat ses devam ediyor. ardından bilgisayarı kapatıp tekrar açınca sorun düzeliyor. acaba işlemciye güç gitmediğinden olabilirmi core performance boost...
  4. S

4K60HZ Monitorü 4K75HZ e çekmek ölüpiksel yaratırmı ?

Ekran kartı : RTX 4090 (Zotac) Monitor : ViewSonic VX3211-4K 60HZ Display Port Kablosu : PAUGGE (Sanırsam En iyi marka) Display Port 1.4 Kablo 8k 60hz 4k 75hz oynamak istiyorum 4k çözünürlükte 60hzden 75hze çekmek (nvidia denetim masasından) piksel ölümü oluştururmu ?
  5. S

Bu Parçalarla 8K 60hz Yada 4k 75hz alabilirmiyim ?

Ekran kartı : RTX 4090 (Zotac) Monitor : ViewSonic VX3211-4K 60HZ Display Port Kablosu : PAUGGE (Sanırsam En iyi marka) Display Port 1.4 Kablo 8k 60hz 2 Amacım var ; 1: Biri 8K Çözünürlükte ( DSR ) ile 8K 60HZ Elde Edebilmek. AAA Oyunlarda zorda , Belki DLSS 3 Le Olabilir Ama Csgo yada...
  6. S

Hangi Display port kablosunu almalıyım ?

bu linkteki display port 1.4 / 4k ve 8k60hz destekliyor https://www.hepsiburada.com/paugge-vesa-sertifikali-2m-displayport-1-4-kablo-entdp1420-pm-HB00000HXYN4 fakat diyelimki ben display port 2.1 kablo almak istiyorum örnek ...
Geri