Arama sonuçları: *

• Users: LoeLzo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LoeLzo

Digiturk Paket Fiyatları Hakkında

Beyler Digiturk fiyatlarını nasıl uyguna getiriyorsunuz ? Bu kutuda istediğiniz diziyi filmi belgeseli kaydedip daha sonra izleyebiliyorsunuz. Paketin adı Yıldız Dolu paketi ve toplam ben her şey dahil 1.149 ₺ ödüyorum. Taahhütün bitmesine daha 9 ay var. Şimdiden herkesin kurban bayramı...
  2. LoeLzo

Gümüş ve Altın Hakkında

Banka veya borsa üzerinden gümüş ve altın almak istiyorum. Fakat normal gümüş ve normal altından ziyade gümüş fonu ve altıns1 diye bir şey var. Bunlar tam olarak ne oluyor ? Alırken satarken ne gibi zararı yararı olur ? Alacaklarım uzun vadeli olacak.
  3. LoeLzo

Bilgi İşlem Sistem Destek Uzmanının Maaşı Hakkında

Beyler özel bir sektörde çalışan sistem destek uzmanını maaşı sizce ortalama ne olmalı ? Belki forumda bu meslekte çalışan vardır ya da bir yakını çalışıyordur. Araştırdım birçok yere baktım ama ortalama bir fiyat bulamadım.
  4. LoeLzo

Ev için internet önerisi

Merhaba, yakınımın oturduğu binada Türk Telekom ve Türknet’e dair kutu göremedim. Türk Telekom alt yapısını sorguladığımda çıkmadı. Türknet üzerinden alt yapıyı sorguladığımda fotoğraftaki teklifi verdiler. Bina içerisinde sadece Kablo Net kutusunu gördüm. Dizi film izlemek, iş yeri...
  5. LoeLzo

ChatGPT İşlemci Hakkında

Merhaba, chatgpt'ye işlemciler hakkında birkaç bir şey sordum da bir konu hakkında şöyle cevap verdi. Sizce doğru mu bu ?
  6. LoeLzo

Iphone 17 Pro için şarj önerisi

Merhaba, 17 pro'nun pil sağlığı daha uzun ömürlü olsun diye hangi şarj aletiyle şarj etmek mantıklı ? Apple'ın 20W olan adaptörüyle şarj etmek istediğimde 17 pro'ya göre düşük kalır ve pil sağlığını bozar dediler. Apple'ın anlaşmalı olduğu ve Apple kendi sitesinde ürünlerini bulundurduğu...
  7. LoeLzo

Iphone Şarj Adaptörü Belkin

Dün MediaMarkt'ten Iphone 17 Pro için adaptör alacaktım. Oradaki görevli "belkin" marka önerdi. Önerirken de dedi ki Apple'nin kendi sitesinde de var olan bir adaptör ve uyumlu dedi. Apple sitesinde baktığımda belkin ile ilgili aksesuarlar var ama adaptör yok. Belkin markanın apple ile bir...
  8. LoeLzo

Iphone 17 Pro Şarj Aleti

Merhaba, iphone 17 pro için hem evde hem de iş yerinde kullanmak için 2 tane şarj aletine ihtiyacım var. Ev için apple'dan 1 tane şarj aleti aldım. İş yeri için ise elimde mevcut 2 tane aşağıdaki şarj aletleri var. Bunlardan hangisini kullansam sorun olmaz ? ya da ikisini de kullansam olur mu ?
  9. LoeLzo

Havit H2002P RGB 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Mikrofon Çalışmıyor

Windows mikrofonu görmüyor. Google Chrome'de mikrofonu test etmek istediğimde ses gitmiyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir ? Ses geliyor ama ses gitmiyor.
  10. LoeLzo

Bilgisayarın İç Donanımlar Hakkında

Beyler örneğin bir bilgisayar dizmek istiyorum. İşlemcinin, anakartın, ekran kartının ve ramlerin yani kısacası iç donanımların "şu şununla daha iyi çalışır" bilgisine nasıl sahip olabilirim ? Mesela elimde 1080ti ekran kartı var diyelim. Buna göre en iyi anakart nedir ? Bu tarz şeyler...
  11. LoeLzo

1-2K Arası Kulaklık Önerisi

Merhaba, Valorant, Cs-go ve Lol oynayan birisi için 2.000 ₺ üstünü geçmeyecek şekilde hangi kulaklığı önerirsiniz ?
  12. LoeLzo

Turkcell faturalı hat kullananlar için paket önerileri nelerdir ?

Merhaba, Turkcell'de uygun paket nasıl bulabiliriz ? Adamlar 10 gb 1000 dakika 300 sms için aylık 500 ₺ istiyorlar. Turkcell'in dip fiyatı 500 ₺ zaten.. Turkcell'den de sırf paketleri yüzünden başka bir pakete geçmek istemiyorum. Çünkü operatörler arasında çekimi en iyi olan Turkcell olduğunu...
  13. LoeLzo

S25+ mı yoksa 17 Pro mu ?

Bu zamana kadar Samsung kullandım. Ip17 Pro almak istemiştim ama Mediamarkt, Vatan vb. yerlere baktığımda Ip17 Pro yok. Apple mağazalarında bile yok. Anca Apple sitesinden sipariş vereceksin öyle gelecek. Ip17 Pro'yu almak istiyorum ama değer mi bilmiyorum. Bir yandan da Samsung kullanıcısı...
  14. LoeLzo

Monitör Önerisi (GENİŞLİK ÖNEMLİ)

Merhaba Kullandığım monitörün marka modeli "Casper 185CSPR" Monitörün altındaki rafın genişliği ise 48.7 cm Evde bilgisayarı başka koyabileceğim bir yer yok. Monitör olarak ne önerebilirsiniz ? Oynadığım oyunlar öyle çok yüksek grafikli oyunlar değil. Lol Valo Cs gibi oyunlar oynanıyor.
  15. LoeLzo

Iphone 16 Pro Max Açtırma Hakkında

Merhaba, Yurt dışından Iphone 16 Pro Max getirtmeyi düşünüyorum. Bunu Türkiye'de nasıl açtırabilirim ? Detaylı bir şekilde nasıl öğrenebilirim aşamaları ? Şu an hali hazırda açılmayan kullanılan bir ıphone daha var. Beraber 2 telefon açtırmak istiyorum.
  16. LoeLzo

TP-LINK Archer C5V Modem Hakkında

Merhaba, Türk Telekom 100 mbps internet alıyorum. Kullanmış olduğum modem bu acaba modem iyi midir ? Bilgi verir misiniz ?
  17. LoeLzo

Tom Clancy's Wildlands girerken "services not available at this time" hatası

Merhaba, oyuna girerken karakter tasarlama yaptığım esnada bu hatayı alıyorum. *Oyunu Ubisoft üzerinden indirdim.
  18. LoeLzo

Hikayeli Savaş Oyunu Önerisi

Conflict: Desert Storm serisi gibi oyun arıyorum. 4 adam ile de oynayabiliyordum ve yanıma istediğim adamlarımı çağırabiliyordum. Bölümün başından sonuna kadar görevler vardı. Tank ve araba kullanabiliyordum. İlla takımlı oyunlara da gerek yok tek adamla da bu tarz şeyler yapabileceğim hikayeli...
  19. LoeLzo

Türknet altyapısı var alınır mı ?

Merhaba, altyapı sorgulama yaptığımda binada gigafiber altyapısı mevcut. Türknet iyi midir ? Alınır mı ?
  20. LoeLzo

Monitör Önerisi

Merhaba, Kullandığım monitör 18.5 inç ve 60hz modeli de Casper 185cspr. Fotoğrafta beyaz çizginin uzunluğu 49 cm'ye yakın.. Bu alana sığacak monitör önerir misiniz ? Oyun olarak Lol, Cs-go ve Valorant oynanıyor.
Geri