Arama sonuçları: *

• Users: deathbatx0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yurt Dışından Sipariş Verme

Merhabalar https://www.schecterguitars.com/synyster-standard-plus?quantity=1&custitem_color_master_list=1196 Bu gitarı sipariş vermek istiyorum ancak bu yurtdışından alışveriş yapma kıstı vardı. Bunun herhangi bir yolu var mıdır? Bilgi sağlar sanız sevinirim konuya epey uzağım.
  2. D

4500 tl kablosuz kulaklık önerisi

merhaba arkadaşlar 4500 tl bütçem var kulaklık için önerilerinizi rica ederim. Şu anda teknosada hyperx cloud 3 wireless 4500 tl sizce almalı mıyım?
  3. D

Hyperx cloud 2 core wireless ve hyperx pulsefire haste 2 wireless

Merhaba arkadaşlar bugün hx cloud 2 core wireless ve haste 2 wireless satın aldım ve tutarı toplamda 6300 TL'ye geldi. Sizce fiyat anlamında mantıklı bir alışveriş mi yoksa iade mi yapmalıyım? Biraz acele bir alışveriş yaptığım için konu hakkında desteğinizi rica ederim.
  4. D

m2 ssd okuma yazma hızları

Merhaba, Yeni bir sistem satın aldımi henüz gelmedi ancak m2 ssd hakkında bir soru sormak istiyorum. SSD nin okuma yazma hızı 7500/5500 şeklinde. Ben kendi sistemimde bu hızın tamamını kullanabiliyor muyum, yoksa sistemin özelliklerine göre belirli bir kısıt var mıdır? Öner veriyorum elimdeki...
Geri