Arama sonuçları: *

1. M

Işıkları yanan fakat PC'de görünmeyen HDD'den nasıl veri kurtarılır?

Merhabalar, içinde manevi değeri yüksek fotoğraflar var. Diski takıyorum; ilk ses geliyor ama ikinci ses gelmiyor, yani PC'de disk görünmüyor. HDD'nin ışıkları yanıyor ama bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
  2. M

12. sınıf öğrencisi ders olmadığı için okula gitmezse sınıfta bırakılabilir mi

merhabalar lise son sınıf öğrencisiyim okulumuzda ilk dönemden sonra ders işlememeye başladılar hocalara madem ki ders yok bizde gidip evde çalışırız dedik bayram tatilinden sonra gitmedik fakat bugün yok yazılmaya başladık. hukuk önünde kim haklı ders anlatmayan öğretmenler mi ders olmadığı...
  3. M

Yardım Lotr 4K extendet TR dublaj nereden indirilebilir?

Merhaba LOTR serisinin 4K extended versiyonlarını TR dublaj olacak şekilde nereden indirebilirim?
  4. M

Bin TL'ye kadar harici HDD önerisi

Merhaba kullandığım eski bir HDD vardı bozuldu, bana bin TL'ye kadar güzel uzun ömürlü bir harici HDD önerir misiniz? Teşekkürler. (1000 TL son limit.)
  5. M

Yardım harici hdd çalışıyor fakat başlatılamamış olarak gözüküyor

merhabalar harici hdd önceden çalışıyordu fakat şimdi pcye takıyorum çalışıyor ama pc görmüyor disk yönetiminde ise harf olmadan başlatılamamış olarak gözüküyor başlattığımda ise döngüsel artıklık hatası alıyorum içinde aile resimlerimiz var benim için manen değeri çok büyük yardımcı olursanız...
  6. M

Packard Bell marka harici hard disk için kablo önerisi

Merhaba, elimde Packard Bell marka bir harici HDD var önceki kablosunda temassızlık olduğu için atmıştım. Bugün gidip mini USB bir kablo aldım, kablo 1 amper olduğu için sanırsam düzgün çalıştırmadı bir çalışıp bir durdu. Bu diski zorlanmadan besleyecek ve uzun süre gidebilecek bir kablo önerir...
  7. M

Yardım ASUS anakartta kasa fan RPM'leri düşürme nasıl yapılır?

Merhaba yaklaşık 1 ay önce bir APU sistem aldım kasa fanlarında ışık sorunu var 10-15 saniyede fan ışıkları gidip geliyor bir arkadaş fan RPM'lerini düşürüp çözebilirsin demişti. BIOS'ta nereden düşüreceğimi ve ne kadar düşürüceğimi bilemedim, sizin fikriniz alayım dedim. Teşekkürler.
  8. M

Google oturum açarken çerezler devre dışı hatası veriyor

Arkadaşlar tlf den herhangi bir Google servisinde oturum açamıyorum, tarayıcınızda çerezler devre dışı diyor ama çerezleri aktif ettim. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
  9. M

Yardım kasa fan ışıklarını kapatmanın bir yolu var mı

merhabalar arkadaşlar incehesaptan bir kasa aldım 3 gün önce geldi kurulumunu falan yaptım bıos güncelledim ondan sonra kasa fan ışıkları gidip gelmeye başladı. sadece fan ışıklarında sorun var pc canavar gibi çalışıyor bunun için yapabileceğim bir şey var mı düzeltilebilir mi düzeltilemiyorsa...
  10. M

Yardım BitFenix Muisca 600W +80 Bronze kasa fan ışıkları yanıp sönüyor

Merhaba İncehesap'tan aşağıda göründüğü gibi bir hazır sistem aldım. 2 gün önce geldi. Kurulumu yaptım. BIOS falan güncelledim driverları kurdum dün şunu fark ettim. Kasanın fan ışıkları yanıp sönüyor. BIOS güncellemeden önce yoktu. Nasıl çözebilirim...
  11. M

Toza karşı dayanıklı ofiste kullanılacak klavye ve mouse öneris

Merhaba arkadaşlar, toza karşı dayanıklı ofiste kullanılabilecek uzun ömürlü klavye ve mouse önerebilir misiniz? Bütçe: 700-1000
  12. M

Ofis ve iş için kasa ve monitör önerisi

Merhaba babam için ofiste kullanabileceği bir kasa ve monitör arıyorum. Kasanın kullanılacağı yer biraz tozlu. 5-10 yıl rahatlıkla kullanabilmesi gerek. Ve ofiste kullanılabilecek ortalama bir monitör önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  13. M

KALİTELİ HDMI/DP KABLO ÖNERİSİ

Merhabalar 2 yıldır kullandığım monitörümle gelen hdmı kablosu dün bozuldu no signal hatası verdi idareten bir kablo aldım bana kaliteli ömürlük bir hdmı kablo önerir misiniz ? Monitör dp de destekliyor dp de önerebilirsiniz. ekran kartı: galax gtx 1660s monitör: Msı Optix G241 1MS 144HZ 23.8 İNÇ
  14. M

MSI Optix G241 HDMI 1 no signal hatası

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır kullandığım monitörümde daha önce hiç sorun yaşamamıştım dün açarken HDMI 1 no signal hatası aldım açılmadı. Bugün yeni bir HDMI kablo aldım monitör açıldı . Bulunduğum yerde iyi bir kablo yoktu bende resimdeki kabloyu almak zorunda kaldım monitörle gelen kabloda...
  15. M

Ofis için pc önerisi

Merhaba arkadaşlar ofis için bir PC alacağım bütçem 10000 tl ona göre öneri yaparsanız sevinirim teşekkürler biraz araştırma yapıp 8499 tl ye bir sistem buldum google'a iş bilgisayarı diye aratırsanız bulabilirsiniz link atamıyorum buraya
  16. M

Videodalarda karıncalanma ve pikselleşme nasıl temizlenir?

Merhaba arkadaşlar, elimde manevi değeri benim için çok büyük 4 adet düğün videosu var. Kaliteleri 720x576p. Sis, karıncalanmalar ve pikselleşme var. Bunları topazda düzeltmeyi denedim ama topaz yapamıyor. Kendim elle nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
  17. M

Topaz Video Enhance AI ile video kalitesi arttırma nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar. Elimde 2001 yılından kalan düğün videoları var. Benim için manevi değeri çok yüksek videoda karıncalanma piksellenme var. Kalitesi 720x576, bilen varsa güzel görüntü elde etmem için topazdan neleri seçeceğimi söyleyebilir mi? Teşekkürler.
  18. M

GTX 1660S render performansı nasıl arttırılır?

Merhaba arkadaşlar GTX 1660S ile topazdan render alıyorum ama ekran kartı neredeyse kullanılmıyor. %5-%10 arası kullanılıyor. Ne yapabilirim bunun için, hangi ayarları yapabilirim? Teşekkürler.
  19. M

GoW 2018 save dosyası silindi

Merhaba arkadaşlar. GoW 2018 save dosyası lazım şu videonun: 1:05:07 dakikasında kalmıştım buraya kadar bir save dosyası var mı elinizde?
  20. M

KABLOLU ALTYAPIDAN ÇANAĞA GEÇİLİR Mİ ?

Merhaba arkadaşlar şu an sabit internet olarak TTNET 24 Mbit paketi kullanıyorum altyapı çok kötü saha dolabından kutu, ve kutudan gelen kablolarda sorun var defalarca arıza kaydı açtık gelen ekipler arızayı yapacak güçlerinin oladığını büyükşehirden ekip gelmesi gerektiğini söylüyor hep...
Geri