Arama sonuçları: *

• Users: Jesus god
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Windows 10 için en iyi vpn nedir ?

Arkadaşım illa Roblox girelim diyor geçenlerde ios telefonuma vpn indirmiştim güvenilir olan yüklemesi çok olan bir baktım ki hotmailim çalınmış ve zar zor geri aldım neyseki geri aldım. Şimdi ise bilgisayar üzerinden vpn gerekli arkadaşım psihon 3 adlı VPN’i indirmemi istiyor ama korkuyorum...
  2. J

İnce hesaptaki bu pc nasıl

Gaming gecesi ile indirime girecek. Eğer uyguna gelirse alayıp geçimmi yoksa 7500f 4060 sistemmi alayım ne yapayım sizce. Kaç k olur
  3. J

İleriye dönük hazır sistem

merhaba arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak. İleriye dönük hazır sistem almayı düşünüyorum. Şöyle ki normalde 4070 super sistem alıcaktım ama bu sefer işlemci düşük kalıyor . Hem diğer senenin ortalarında 5070 serisi falan çıkacak ama benimde bilgisayar almam gerek. Düşündüm ki 4060 bir...
  4. J

İnce hesap Hazır sistem (45 k)

Selam gençler monitör dahil bir sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı markası güvenilir mi? ? Değiştirdiğim tek şey Psu. Bütçem maks 40 - 45k 4070 sistem istiyorum. Bazı arkadaşlarım yıl sonunu beklememi 5000 serisi çıkacağını söylüyor. Ne yapmalıyım ?
  5. J

Bu 31.5 inch monitör nasıl ?

Almak istediğim: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g32c4-e2-31-5-1-ms-full-hd-curved-oyuncu-u-fiyati,604204319.html —————————————— Normalde lenovonun şu modeli elimde mevcut : https://www.epey.com/monitor/lenovo-g32qc-10.html Ama lenovo monitörüm çatladı. Çatlak ekranın tam ortasından...
  6. J

Poco m6 pro'dan iPhone 7 plusa geçiş yapmak

Elimde şuan poco m6 pro 512gb modeli var fakat takas yapmayı düşünüyorum artık eskisi gibi oyun meraklısı değilim gündelik olarak fotoğraf çekilmek,sosyal medyada dolaşmak harici kullanmıyorum bundan ötürü iPhone 7 plus veya 8 plusa geçmek mantıklı mı ? Poco m6 pronun fotoğraf kalitesi kötü...
  7. J

Sizce hatamı yaptım?

Bugün poco m6 pro modelini aldım 512gb fakat X6 pro modeli daha iyi diyorlar ve fiyat farkı yok diyorlar sizce poco m6 pro kötü Bir telefonmu ? Redmi note 8 prodan geçtim (+ olarak kulaklık hediye verdiler)
  8. J

gtx 1060 6gb dan gtx 1070 8gb geçilirmi ?

gtx 1060 6gb i5 6500 işlemcim var 16gb ram fortnite da yeteri kdr iyi fps alamadıgım için 1000tl daha verip gtx 1070 8gb almak istiyorum. performansı artarmı ? gtx 1070 ekran kartı olanlar ortalama kaç fps aldıklarını yazarsa sevinirim
  9. J

Ggos işletim sistemi nedir ? bilgisayara zararı varmıdır ?

ggos işletim sistemi nedir ? nasıl çalışır ? oyunlarda kullanımı ban sebebimidir ?
  10. J

Çözüldü✓ Asus b150m-c anakart i5 6500 işlemci hangi ekran kartı daha uyumlu ?

selam millet umarım hepiniz iyi bir gün geçiriyorsunuzdur. sizden yardım istiyorum. benim bilgisayar özelliklerim şunlar : Gtx 1060 6gb zotac marka i5 6500 8x2 2333mhz ram 250gb samsung evo ssd 1680x1050 74hz monitor-(1920x1080 60hz). genellikle fortnite , minecraft ve cs2 falan oynuyorum...
Geri