Arama sonuçları: *

1. Ortadanikiyeayrıldı

ASROCK A520M-HVS RESİZABLE BAR SORUNU

O KADAR DENEME YAPMAMA RAĞMEN GPU Z DE RESİZABLE BAR ACIK GÖZÜKMÜYOR BUDA HALİYLE PERFORMANSIMA BAYA BİR ETKİ EDİYOR HALBUKİ AÇIK OLSA BELKİDE DAHA DÜŞÜK GECİKME DEĞERLERİ GÖRECEĞİM ANAKARTIMDAMI SORUN VAR BİLMİYORUM ANAKARTIMDA ACIK AMA GPU Z DE DİSABLED GÖSTERİYOR NORMALDE 14000 MHZ BELLEK...
  2. Ortadanikiyeayrıldı

Millenicom 75 mbps vdsl nasıl sizde

Türk Telekom altyapısını kullanıyoruz dediler arkadaşlar kullanan memnun kalan varmı (VDSL) fiber değil
  3. Ortadanikiyeayrıldı

Galaxy sonar 7.1 surround cızırtı sorunu

Arkadaşlar Teknobiyotik. Com dan galaxy sonra 01 kulaklık aldım ama mikrofon sesi cızırtı yapıyor sadece mikrofon ama realtekten halledebilecegimi söylediler nasıl halledecegim bilgisi olan varmı arkadaşlar yardım gerekli
  4. Ortadanikiyeayrıldı

Şimdi atacağım fiyatta tahmin edin neler var

Tolladığım sistem amd idi ayrıca güç kaynağı a dan z ye her şey var 7900 xt taktım bu fiyata diğerlerini tahmin edebilirimisin tahminleri aliyim :)
  5. Ortadanikiyeayrıldı

ryzen 5 5500 stock fan ısınma sorunu

Merhabalar dostlar işlemcim ryzen 5 5500 3 HAFTA OLDU ALALI VATAN İNDİRİMLERİNDEN KOPARMIŞTIM TAHMİN ETTİĞİNİZ ÜZERE 1080P OYUNCULUK İDEAL BİR SİTEM SIFIR DARBOĞAZ BİLE YOK AMA İŞLEMCİ HEM ISIDI BOŞTA 65 - 48- 50 DERECELERE ÇIKIYOR HEMDE FPS OYUNLARDA LOLDE BİLE Bİ FPS DÜŞÜŞÜ YAŞADIM SEBEBİ...
  6. Ortadanikiyeayrıldı

ryzen 5 1600 af stock sınırın altında ghz sergiliyor

MERHABALAR İŞLEMCİM RYXEN 5 1600 AF ANAKARTIM B450M-A PRO MAX MSİ İŞLEMCİM KENDİSİNİ 3475 GHX DE SINIRLIYOR SEBEBİ NEDİR ANAKARTIN MOSFET LERİMİ YETERSİX İŞLEMCİ SİLİKONUMU KALİTESİX BAXI TESTLERDE 3647 Yİ STOCK GHX OLARAK BULUYOR
Geri