Arama sonuçları: *

1. A

rampage kulaklık alınır mı?

resimdeki kulaklık alınır mı? daha iyisi varmı bu fiyata yada
  2. A

havit kulaklık alınır mı?

bu kulaklık alınır mı?
  3. A

700 tl kulaklık önerisi

700 tl bütçem var şuan 2 3 ay idare edicek kulaklık arıyorum trendyolda falan sonrasında iyi bir kulaklık alıcam
  4. A

80k TL'ye sistem önerisi

dediğim gibi pek anlamıyorum sistemlerden toplamadanda toplamada olur hazır sistemde bana 80 k tl civarı bir sistem önerirseniz sevinirim 4 k export yapmak için ayrıca tüm oyunları 4 k oynuyabilmek için olabilirse
  5. A

LENOVO Legion M300S dpi nasıl ayarlanır

mouse masaüstü imleci çok yavaş hareket ediyor nasıl hızlandırabilirim dpi bulamadım 1703935865 olm jelatin varmış altında çıkardım hızlandı biraz daha fazla nasıl artırabilirim xd 1703935918 tamam hızlandırdım tek başıma çözdüm xd dpi bulamadım ama dpi nasıl blucam
  6. A

yeni aldığım monitörün arkasından yanık kokusu geliyor

aoc monitör aldım az önce burdan hz ayarları yaparken monitörün arkasından yanık kablo kokusu gibi bir şey geldi bu yeni olduğu içinmi ? geçermi bir kaç güne yoksa ? sorunmu var
  7. A

Çözüldü✓ aoc monitör hz artıramıyorum 60 olarak görünüyor

165 hz aoc monitör aldım ve sadece 60 gösteriyor mavi girişli kabloyla power kablosunu taktım
  8. A

aoc monitör hz artırma

aoc monitör aldım ama hz artırmak istiyorum ekran ayarlarına gidiyorum sadece 60 var bana fazladan kablo gönderdiler takmadım ama onla bir alakasımı var mavi başlıklı kabloyla birde prize takılan kabloyu tek taktım diyerlerini takmalımıyım ? pek anlamıyorumda yardımcı olabilirmisiniz lütfen
  9. A

aoc monitör hz ayarlama

aoc monitör aldım ama hz ayarlamayı bilmiyorum bilen varmı yada kendiliğinden hazırmı geliyor yada fps'e göremi düzenleniyor ayarlarına baktım gaming vardı ordan fps moduna aldım oldumu ? tam anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  10. A

700 tl klavye önerisi trendyol

trendyoldan 700 TL'ye klavye önerir misiniz?
  11. A

Trust GXT 865 ASTA mekanik klavye alınır mı? ?

amazondan alıcam 40 euroya trust gtx 865 asta alınır mı? değermi ? 1703760892 daha önce kullanan olmadı heralde türkiyede kimse cevap vermiyor xd
  12. A

Trust GXT 865 ASTA alınır mı? ?

trenyolda 699 TL olan Trust GXT 865 ASTA mekanik klavye alınır mı? ? amazondada var
Geri