Arama sonuçları: *

• Users: Shura
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

4500 tl wireless kulaklık önerisi

Selamlar kablolu cloud3 kulaklığımı satıp yerine bu fiyat bandında wireless kulaklık bakıyorum arasında kaldığım 3 model var. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum ses kalitesi daha önemli bunlar veya başka öneriniz varsa bu fiyat bandında söyleyebilirsiniz teşekkürler. [H3 id='ATK+Neptune+N9+Ultra']ATK...
  2. S

Ryzen5 7500F İçin Soğutucu Önerisi

Merhaba yeni bir sistem topluyorum ekran kartı RX 7800 XT işlemci de Ryzen 5 7500F. Dediğim gibi 1500-2000 TL arası fiyat performans bir soğutucu bakıyorum. Bütçe biraz artabilir. Sıvı ya da kule soğutucu hangisi daha iyi olursa söyleyebilirsiniz teşekkürler.
  3. S

30 32k sistem tavsiyesi

Merhaba yeni bir sistem almak istiyorum hikayeli oyunlar oynamak için. Bu sistemi buldum ama bunda da RAM tek 16 GB o yüzden 16 16 yapmayı düşünebilirim. Başka önerileriniz var ise bekliyorum teşekkürler...
  4. S

25k bandı pc tavsiyesi

Selamlar, bilgisayarım eskidiği için yeni bir pc almak istiyorum. Bütcem 25k civarında çok az artabilir. Hikayeli büyük oyunlar oynuyorum genelde. Teşekkürler.
  5. S

2800 tl hikayeli oyun için kulaklık önerisi

Merhaba, hikayeli oyunlar oynuyorum film dizi izliyorum yani ses kasma gibi bir derdim ve isteğim yok. Bu fiyat bandında önerileriniz var mı?
  6. S

2500 TL dizi film hikayeli oyun kulaklık önerisi

Merhabalar 2500 tl bütcem var bütceyi eğer değecek ise biraz aşabilirim. Yazdığı gibi ses kasmak benim için önemli değil, hikayeli oyunlar oynuyorum, dizi film izliyorum, müzik dinliyorum. Önemli olan şey ses kalitesi yani. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Geri