Arama sonuçları: *

• Users: untaly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. untaly

Pc toplayacağım sizce bu oem iyi mi?

arkadaşlar pc toplayacağım yaklaşık 50k bütçem var şöyle bir oem pc buldum https://www.incehesap.com/ser-ce-oem-paket-fiyati-35558/ sizce iyi mi alınır mı? tek tek topladım fakat bütçemi her halükarda aşıyor en azından bunu alsam sonra ekleye ekleye gitsem nasıl olur? daha iyi bir oem var mı ...
  2. untaly

14500H işlemcim 3.10Ghz üstüne çıkamıyor

arkadaşlar 2 3 farklı benchmark testi yaptım hepsinde 3.10 da tıkandı kaldı sıcaklık olarak avg 80 arasıydı 90 çok nadir gördüm nasıl ayarlarım bunu? asus tuf f15 kullanıyorum 3050 olan modelini
  3. untaly

Çözüldü✓ Fare önerisi istiyorum

arkadaşlar kablosuz fare alacağım bütçe yaklaşık 3.5 4 arası (eğer gerçekten çok fark edecek ve fenasal değecek bir fare var ise bütçe 1k arttırılabilir sorun değil) önerilerinizi bekliyorum.
  4. untaly

Öneri Hyperx cloud III S ses problemi yaşayanlar için rehber. Software

arkadaşlar merhaba henüz yeni almış olmama rağmen saatlerce araştırma yaptım ve sizin için türkçe bir şekilde rehber yapmak istedim (araştırmalar genelde reddit yabancı kaynaklardan ve farklı bakış açılarından oluşuyordu) öncelikle en sıkıntılı kısmıyla başlamak istiyorum Yazılımı. Evet...
  5. untaly

Gaming kulaklık önerisi 3.5k bütçe

arkadaşlar yeni bir kulaklık alacağım 3.5 4k bütçe var (üst limit 3.5 eğer çok sağlam bir ürün varsa 4 e esnetebilirim) Mikrofon kalitesi birazcık önemli genelde valorant falan oynuyorum kablosuz olursa iyi olur driver güncellemesini hala alan beni uzun süre götürecek bir şey istiyorum...
  6. untaly

Yeni pc toplayacağım yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar uzun bir araştırma sonrası şu parçaları seçtim İşlemci AMD Ryzen 7 7800X3D ~15.118 TL Ekran Kartı Gigabyte RX 9070 XT 35.999 TL Anakart Asus Prime B650M-R 4.989 TL RAM Patriot Viper Venom 16GB 6000MHz CL30 11.239 TL SSD Lexar NM790 1TB 6.999 TL Soğutucu Thermalright Peerless Assassin...
  7. untaly

AOC MONITORUM 2K 260HZ ALMIYOR

Merhaba hocam monitör almıştım bugün geldi fakat şöyle bir problem var 2k 260hz olması gereken monitör 2k'da 165hz açılıyor monitör: aoc q27g4zr 27" 260hz pc:FX507ZC4-HN210W-Gaming...
  8. untaly

Çözüldü✓ 12k MONITOR ONERISI acıl

Arkadaşlar selam 12k bütçe var monitör alacağım 2k olmasını istiyorum ve 240 hz ve üstü olmalı şöyle bir monitör buldum alınır mı? aynı fiyata daha iyisi var mı? https://www.itopya.com/aoc-q27g4zr-27-260hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr400-pivot-qhd-fast-ips-gaming-monitor_u30781
  9. untaly

7700 TL MONİTÖR ONERİSİ

Yeni monitör alacağım bütçem 7700 tl AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) Şuan bu bütçede bulabildiğim en iyi monitör aocun bu serisi Fps oyunları oynuyorum arada dizi falan izliyorum kullanım amacı çoğunlukla fps oyunları Monitör hakkında bilginiz varsa dinlemeyi çok isterim veya daha iyi bildiğiniz...
  10. untaly

20000 - 25000 arası pc tavsiyeleri

Evet bütçe biraz kısıtlı ama bu bütçe aralığında bir bilgisayara ihtiyacım var Genelde valorant cs falan oynuyorum arada hikayeli oyunları da oynuyorum ona göre önerilerinizi yaparsanız sevinirim. Ayrıca bir monitöre ihtiyacım var onun içinde yaklaşık 6k bütçem var o konuda da yardımcı...
  11. untaly

Bluetooth kulaklık önerisi

merhaba kulaklık alacağım kulak üstü veya normal küçüklerinden (ama kulak için kullanmamayı tercih ediyorum) genelde rap dinliyorum bassları biraz önemli ama çok çok abartılı olmasına gerek yok basslarının bütçe 1 - 1.5k çok sık kullanmayacağım ama güzel bir şey olmasını istiyorum beni bir süre...
  12. untaly

Askere akıllı telefon sokmak

Arkadaşlar 25 gün sonra askere gidiyorum, ve akıllı telefon sokmak istiyorum fakat bunu nasıl yapabilirim veya cezaları nedir bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi var mı edit: sokamazsam ve tuşlu alırsam askercell kullanmadığım için çok büyük problem yaşar mıyım bilgisi olanlar onuda...
  13. untaly

Supercell ve play store hesabı ayırma

arkadaşlar merhaba eski clash of clans hesabıma girecektim fakat play store hesabım ile oturum açmaya çalıştığımda karşıma supercell ID ile bağlanırsan 2. seviye köy bulunmakta vesaire diye bir yazı geliyor fakat benim play storeme kayıtlı 9. seviye köy var ve ona ulaşmaya çalışıyorum play store...
  14. untaly

Clash of clans sıfırda başladım

clash of clans'a sıfırdan başladım ve bir klan kurdum tekrardan başlayan veya halihazırda oyayan arkadaşlar bana veya konuya yazabilir mi klana davet edeyim Klan savaşına girelim
  15. untaly

Resident evil 3 Türkçe yama

Arkadaşlar resident evil 3 türkçe yama arıyorum 2 tane buldum fakat modlu ve modu kurarken oyun dosyasının içinden RE3.exe yi seçtiğimde bunu yapmak için izniniz yok uyarısı alıyorum Oyunu xbox gamepass ile oynuyorum. yardımcı olabilecek var mı
  16. untaly

Yardım Marvel rivals ciddi fps sorunu

Arkadaşlar selam, Direkt laptopu şu şekilde bırakıyorum. https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-tuf-gaming-f15-fx507zc4-hn211-i5-12500h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,348737513.html Bakın ram'in az olduğunu biliyorum, fakat oyun içerisinde 20 - 30 fps alacak...
  17. untaly

PC için gereksiz dosyaları temizleme

Windows 11 kullanıyorum genelde pc temizlemek için disk temizleme, ayarlar kısmındaki gereksiz şeyleri silme, veya el ile temizleme yapıyorum. Fakat böyle en derine inip çöp dosyaları bulup çıkarıp silen bir program var mı? Mesela CS2'yi sildim ve geride kalan her şeyini temizledim fakat hala...
  18. untaly

Yardım Laptop için ram önerisi

Hocam laptop ramini arttırmayı düşünüyorum https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-tuf-gaming-f15-fx507zc4-hn211-i5-12500h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,348737513.html Bu laptopu kullanıyorum 16 gb ram almayı düşünüyorum. güzel uygun fiyatlı ram önerisi...
  19. untaly

Laptop monitörüm çalışıyor ama nvidia'da gözükmüyor

Laptop monitörüm çalışıyor ama nvidia'da gözükmüyor sadece hdmi ile bağladığım 2. mönitörü gösteriyor denetim masasında, fakat monitörler çalışıyor ayrıca aralarında geçiş yapamıyorum.
  20. untaly

Çözüldü✓ AULA F75 F TUŞLARI FN SİZ ÇALIŞIYOR

Hocam aula f75 aldım fakat şöyle bir sorun var; mesela f1 tuşuna basıyorum parlaklık açık kısıyor f3 basıyorum alt tab atıyor yani fn + f tuşu yerine sadece f tuşu ile f tuşlarının fonksiyonları çalışıyor. bunu nasıl kapatabilirim?
Geri