Arama sonuçları: *

• Users: Ats5050
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Twisted Minds TM8250 Comfort Siyah/Kırmızı Oyuncu Koltuğu Alınır mı

Merhaba Twisted Minds TM8250 Comfort Siyah/Kırmızı Oyuncu Koltuğu gecesinde indirime giriyor sizce alınır mı ?
  2. A

MCHOSE V9 Pro sesi çok düşük geliyor

Merhaba, yeni aldığım MCHOSE V9 Pro sesi çok düşük geliyor daha önce düşük fiyatlı kulaklıktan bile yüksek ses kalitesi vardı. Uygulaması normalde beyaz gibi ama benim indirdiğim buydu, belki güncellenmiştir forumda birkaç ayarları uyguladım ama bana düşük geldi öneriniz nedir?
  3. A

Yük altında kasadan gelen cızırtı sesi

Merhaba, resimdeki kasa var. Kasaya yük bindiğinde oyunlarda ses geliyor. Ekran kartı olduğunu düşünmüyorum, alttan geliyor gibi. CW sesi diyorlar ama çözüm nedir ya da ekran kartından geldiğini nasıl anlarım?
  4. A

3 bin TL bütçeyle kulaklık önerisi

Merhaba 3 bin tl bütçem var öneriler s9,v9,atk gibi ama kararsız kaldım birisi şarj olarak diğeri ses olarak kararsız bırakıyor sizce hangisini almalıyım yada başka öneriniz nedir ?
  5. A

Bu Işık sızması mı glow mu ?

Merhaba kameradan dolayı fotoğrafta ne kadar belli olur bilmiyorum ama sızma mı yoksa Glow mu ?
  6. A

Ets 2 Türkiye modunu uyumsuz olarak görüyor ?

merhaba ets 2 türkiye haritası oyuncu bis yüklemek istediğimde uyumsuz mod hatası alıyorum nasıl düzelir.
  7. A

Monitörümde ghosting var mı ?

Merhaba ekranda sizce ghosting varmı ?
  8. A

Keenetic Extra DSL KN2112 vs ZyXEL TB50

Merhaba, Yarın kuruluma gelecekler 100 Mbps hızım var. Turknetten modem önerdiler VDSL modem olarak Zyxel ama benim aldığım Keenetic Extra DSL KN2112, hangisi taktırayım sizce?
  9. A

İnce hesap indirim aoc alınır mı ?

Merhaba İnce hesapta monitör de indirim var sizce alınır mı ?
  10. A

2000-2500 TL arası oyuncu kulaklık önerisi

Merhaba, 2.000 -2.500 arası yada bir tık üstü oyuncu kulaklık önerisi yapabilirmisiniz.
  11. A

2.500-3000 TL klavye önerisi

Merhaba 2.500 tl ye kadar yada bir tık üstü olur klavye önerilerileriniz nedir
  12. A

27 inch 2k monitör önerisi

Merhaba 2k 27 inch monitör almak istiyorum önerileriniz nedir Asus tavsiye edermisiniz ?
  13. A

5070 ekran kartı 70 derece normal mi

Merhaba vatandan aldığım sistem kurulduktan sonra sıcaklık testi yaptım 5 dakika da 70 dereceyi geçmedi normal mi sizce -INNO3D GeForce RTX 5070 TWIN X2 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı -ASUS PRIME X670-P WIFI AMD X670 Soket -AM5 DDR5 6400MHz(OC) M.2 Anakart Ryzen 7500 f
  14. A

Ryzen 5 7500 f vs ultra 5 245 kf sizce hangisi alınır

Merhaba 2 seçenek arasında kaldım sizce hangisini alayım hikayeli oyunlar oynuyorum yavaştan fps oyunlara geçerim ama diğer yönlü fazla oyun harici girmem
  15. A

Intel Ultra 245KF işlemci alınır mı?

Ultra 245 kf hakkında yorumunuz nedir alınır mı diğer seçenek olarak Ryzen 5 7500 f var kararsız kaldım öneriniz nedir
  16. A

66.000 TL peşin fiyata 9 taksitli sistem alınır mı ?

Merhaba Hepsi burada peşin fiyata 9 taksitli sistem buldum. Maalesef 9 taksit aşağı ödeyemeyeceğim için ve diğer yerlerde faiz ekliyor maalesef. Dün gece 56 bindi almadım zam geldi. mantıklı geldi sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Ekran kartı: Msi ventus 2x 16 gb 5060 ti Anakart: Msi...
  17. A

Pc hocası 5060 ti sistem alınır mı?

Merhaba PC hocasının 5060 ti sistem düşünüyorum bütçem ancak faizsiz 9 taksitli yetiyor. Birde 9060 xt de var uzun ömürde performans olarak sizce hangisi alınmalı parça parça taksitli çok fazla tutuyor
  18. A

50.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Merhaba, fiyat/performans açısından ekran kartı olarak AMD RX 9060 XT Pulse düşünüyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 7500F veya Ryzen 5 7500x3D veya Ryzen 5 9600X'i düşünüyorum. Anakart konusunda pek bilgim yok. O yüzden 9 taksitli Hepsiburada gibi sitelerden parça parça toplayacağım. NVIDIA toplamak...
  19. A

Sistem Toplama önerileri 50 k

Merhaba, fiyat p/f açısından ekran kartı amd 9060xt pulse düşünüyorum. Anakart olarak 7500 f yada 75003 x3d İşlemci konusunda pek bilgim yok. o yüzden 9 taksitli hepsi burada ve Trendyol gibi sitelerden parça parça toplayacağım. Nvidia Toplamak biraz fiyat açısından yüksek olacak. Ama...
  20. A

Gamers arena sistem alınır mı

Gamers Arena'daki sistem alınır mı? Taksitten dolayı almayı düşünüyorum. Yorumlarınız nedir?
Geri