Arama sonuçları: *

• Users: ibrahimC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Sistem upgrade veya yeni sistem

Merhabalar şuan elimdeki mevcut sistem Ryzen 3 4100 MSI b450 anakart 8+4 12 GB ram Kasa 500w aercool psu Ekran kartım RX 570 di fakat ömrünü tamamladı yeni ekran kartı almaya niyetlendim fakat alınabilecek minimum ekran kartı 10 12 bin bandında sizce bu sisteme işlemciyi r5 5600 Ram 16 yapıp...
  2. I

RX 570 sıcaklık görünmüyor

Merhaba arkadaşlar elimdeki MSI rx570 ekran kartım denedigim tüm uygulamalarda sıcaklık sıfır görünüyor normal kullanımda bir sorun yok ama biraz yüklenince oyunlarda hata veriyor kapatıyor veya bilgisayar komple kapanıyor bilgisayar ilk açılışta kart fanları birkaç saniye çalışıyor sonra oyunda...
  3. I

Seiko saat model önerisi

Saat alma niyetindeydim ne zamandır bir videoda bu saati gördüm Seiko zaten aklımdaydı gayet iyi görünüyor fakat tam modelini bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi lütfen
  4. I

Metin 2 için sistem tavsiye

İyi akşamlar Metin2 oynayan varsa aranızda bana yardimci olabilirmi yeni bir sistem alıcam şuan mevcutta r3 4100 vs rx 570 sistem var fakat yetmiyor 16 hesapla meley yapicam bunu kaldıracak bir bilgisayar lazım birde Metin2 Intel işlemcilerle daha iyi çalışıyor deniyor buna göre bana parça parça...
  5. I

Cüzdan hırsızlığı acil yardım!

Arkadaşlar iyi akşamlar bugün çalıştığım evde (bu arada yapı dekorasyon işi yapıyorum) Hiç yapmadığım bişey olan cüzdanımı montun cebinde bıraktım evde duruyordu iş çıkışı giyindim çıktım eve geldiğimde fark ettim 5-6 bin civarı bir para vardı tek kuruş kalmamış ama kimlik banka kredi kartları...
  6. I

MSI rx 570 ısı derecesi görünmüyor

İyi günler elimde bir adet rx 570 4gb ekran kartı var hiçbir şekilde sıcaklık değeri göstermiyor ve mesela GTA gibi oyunlara girdiğimde birkaç dakika sonra oyun drop yemeye başlıyor donup ekran bozukuyor ve oyun kapanıyor yazılımsal mıdır acaba donanımsal mı driver yüklü görüntüde atıyorum
Geri