Arama sonuçları: *

• Users: altanboz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Amd threadripper neden pahali

amd ryzen threadripper işlemcisinin diğer işlemcilerden farkı nedir? ryzen 9 7950x3d 30k bu threadripper 60k dan basliyo. Ne farkları var?
  2. A

Ram slotlarında arıza

Anakartta ram slotlarinda A bölümü bozuk ama B bölümleri calisiyor ramlerin ikisinide B bölümüne taktım bi sorun cikartirmi fps dususu vs.
  3. A

ramleri yanlış slotlaraa takma

anakartın ram slotlarında dim1 ve dim2 de arıza var. Ramleri dim3 ve dim4 e taktıgımda bilgisayar acılırken uyarı verıyor. Bir sorun teşkil eder mi??
  4. A

dram ve cpu isigi yanip sonuyor

bilgisayar sabah calisiyordu. aksam üstü termal macun degistirdim hem ekran kartinin hem islemcinin. Ve bilgisayara goruntu gelmiyor. Akliniza gelebilcek herseyi denedim ama olmuyor ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim. islemci: i5 10400f ekran kartı: 1660 super anakart: z490a pro 8x2 16...
  5. A

dram ve cpu isigi yanip sonuyor

bilgisayarin islemci ve ekran karti macununu degistirdim acmaya calistigimda goruntu gelmiyor. dram ve cpu isigi yanip sonuyor
  6. A

Siyah ekranda 5-6 tane pixel var ve acilmiyor

ekran kartini ve ramleri cikarip taktim duzelmiyor ne yapmam lazim lutfen yardim edin
  7. A

Siyah ekran problemi

oyun oynarken çöktü ve acilmiyor lutfen yeni yila girmeden yardim edin
  8. A

ziyoulang t60 klavye switch sökülürmü?

klavyemin switchlerini değiştirmek istiyorum söküllüp sökülmedigini bilyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geri