Arama sonuçları: *

• Users: WulfKAN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

AMD YALAN MI SÖYLÜYOR

SİSTEM 6900XT 5600 OYUN BF6 YÜKSEK ORTA GRAFİKLER FRAME GENLİ anlamadığım nokta şu daha öncesinde de işlemcim bozuk mu neden full frekansa çıkamıyorumm hüüüğğ diye bi konu açmıştım tam olarak nedenini bulamamıştık bugün sırf bf6da fps göreyim diye yükledğim afterburnerde işlemcimin aslında köpek...
  2. W

R5 5600 3.8 MHZ GEÇMİYOR

herşeyi yaptım neredeyse pbo açık boost ayarı açık biostan windows performans ayarı nihaide anakart a520m k v2 işlemci bozuk olabilir mi acaba lütfen yardım edin
  3. W

6900xt 5600 fps tahmini

inşallah iki gün içerinde 6900xt ve 5600 lü bir sisteme kavuşucam 16gb ram ile birlikte genellikle oynadığım oyunlar şöyle warframe forza 5 lol cs2 valo rainbow bf6 minecraft shader ile birlikte survival arada yeni çıkan oyunları deniyorum wukong gibi hogwarts gibi hikayeli oyunları vsr...
  4. W

8gen2 VS A16 bionic.

arkadaşlar xiaomi 13 ultramdan mecburi bir şekilde 14 proya geçmem lazım kamera olarak kesinlikle daha kötü olacağı kesin ancak gaming ve batarya olarak ne kadar üzer emin değilim fikri olan varsa sevinirim hızlı şarj kamera ekran kalitesi gibi konularda bir beklentimin olmaması gerektiğinin...
  5. W

6750xt vs 3080 takas

elimde şuan 6750xt 5600 16gb ram li hazır sistemim var yalan yok 2 yıldır bişey yoktu ancak son 4 aydır canıma tak etti şuan ikinci el 3080 ile ya kafa kafaya yada üstüne 1 1.5k vererek takas yapma şansım var alcağım kart zotac twin edge diye bir modeli kafamı karıştıran nokta araştırmama göre...
  6. W

5600 ufak bir oc ile durumu nasıl olur ?

ASRock A520M-HVS ana kartım var rave 4 kule tipi soğutucum var(f/p) çok aman aman mükemmel değil 5600 işlemcime ufak bir oc ile en azından performans arttırmak istiyorum elimde bu imkan varken ama bilgim yok aman aman yardımcı olabilcek birileri varmı
  7. W

VivoBook_ASUSLaptop M1603QA_M1603Q

Laptop modelim bu overclock atmak istiyorum oynadığım oyunda 60 fps almak için 10 15 fps lazım sadece 60 fps oynayabiliyorum ama düşüyor genellikle overclock atmak istiyorum eğer zor bir işlem değilse yardımcı olurmusunuz VivoBook_ASUSLaptop M1603QA_M1603Q
Geri