Arama sonuçları: *

• Users: Berkayyce
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Berkayyce

Yeni pc ye içi dolu hdd takılırmı

Merhaba,aldığım hazır sistemdeki ssd’nin içinde windows kurulu . Eski pc deki hdd yi yeni pc ye taksam sorun oluru ( hdd nin içinde windows kurulu ve oyunlarda yüklü)
  2. Berkayyce

SİSTEMİ ALIYORUM DEĞİŞTİRMEM GEREKEN BİRŞEY VARMI?

https://www.itopya.com/kuark-dualintel-core-i3-13100fasus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h25150 Bu sistemi i5 12400f ve ramler gskill yapıp alıyorum onun dışında değiştirmem gereken bir şey varmı kasa psu vs.?
  3. Berkayyce

25.000TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ ( MONİTÖR DAHİL )

İtopyadaki kuark-dual sistemi i5 12400f yapıp almayı düşünüyorum Salı gününe kadar kalırmı , tükenirmi? (150 adet var bildiğim kadarıyla)
  4. Berkayyce

25.000tl civarı monitör dahil sistem

ortalam 25.000tl monitör dahil pc alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum birde ventus marka ekran kartı alınır mı? ?
  5. Berkayyce

Saç köpüğü kepek yaparmı ?

Arkadaşlar iyi akşamlar Saç köpüğü kullanmak istiyorum fakat kepek vs. olur diye korkuyorum Birde kullanırsak her akşam şampuanlar yıkamak zorundamıyız,sadece suyla yıkasakda olurmu?
  6. Berkayyce

🔥İndirim Gta5 epic games de 275tl

Epic gamesde gta5 275tl olmuş alınrımı?
  7. Berkayyce

20k hazır sistem önerisi

Bu sistemlerden hangisi daha iyi? Valorant,cs,gta5,lol gibi oyunlar oynayacağım. Bu sistemler yerine sizinde tavsiyeniz varsa atarsanız sevinirim...
  8. Berkayyce

2.el 3060 12gb i3 12100f 22.000tl alınır mı ?

Satıcıyı tanıyorum yakın bi arkadaşım değil ama tanışıklığımız var aynı mahallede oturuyoruz test şansımda olur.Pc şu şekilde
Geri