Arama sonuçları: *

• Users: TamactiJun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TamactiJun

Uydu Alıcısı Şifre Sıfırlama

Merhabalar hastanede görev yapıyorum, hastane yönetimi uydu alıcılarının arayüzüne şifre koymuş, şu kanal arama vs. çıkan şifre. Malum maçlar var TRT frekansı global için uymuyor, benim bu şifreyi veya alıcıyı komple sıfırlamam lazım markası modeli Redline T30 hevc, uydu alıcısı üzerinde...
  2. TamactiJun

R5 7600, RTX 4060 Sistem parçalar uyumlu mu?

Hepsiburadadan bir sistem dizdim arkadaşlar, monitörü ikinci plana bıraktım şu an tek odağım kasa. Parçaların uyumu vs. hakkında yorumlarınızı bekliyorum, 32 ram benim için lazım multi emülatör vs kullanıyorum. Gerisi için alternatif vs önerebilirsiniz ama çok fark etmeyecek ve uyumlu ise bu...
  3. TamactiJun

Kamerası En İyi Fiyat Performans Telefonu?

Arkadaşlar 10-17 K Bandında bir telefon alıcam. Tek önem verdiğim özellik kamera. Bu fiyat bandında en iyi telefon hangisi sizce ?
  4. TamactiJun

R5 7500f R5 7600 R7 5700x

Sizce bu işlemcilerin hangisi 4070 li bi sistem için ideal olur.
  5. TamactiJun

Acil 4070li Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar çok acil, 4070 li sistem arıyorum, 30-40 k arası bütçem var.
  6. TamactiJun

Philips Evnia 27" 27M2C5500W Ve Ek Monitör Tavsiyesi

Merhabalar monitörden hiç anlamam, kardeşim biraz anlar ona sordum bildiği kadarıyla söyledi, almışken 0.5 MS al oyun oynuyorsun FPS oyunu dedi, ek olarak ips ekranın iyi olduğunu sonrasında 2k ekran falan dedi, Hrtz olayı da var tabi. Yani benim aklımdaki fikirlerle bulabildiğim 15 k fiyat altı...
Geri