Arama sonuçları: *

• Users: Naxlesh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Mekanik klavye önerisi

öncelikle herkese iyi forumlar. yıllardır çakma mekanik hisli klavyelerden sonra mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum sesi iyi olsun istiyorum blue switch sesi çok hoşuma gidiyor ama ne kadar ses çıkarıyor bilmiyorum bu yüzden red switch mi blue switch mi alsam bilmiyorum bütçe çok abartılmadığı...
  2. N

Mekanik klavye önerisi

öncelikle herkese iyi forumlar. yıllardır çakma mekanik hisli klavyelerden sonra mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum sesi iyi olsun istiyorum blue switch sesi çok hoşuma gidiyor ama ne kadar ses çıkarıyor bilmiyorum bu yüzden red switch mi blue switch mi alsam bilmiyorum bütçe çok abartılmadığı...
  3. N

Kablosuz Kulaklık Önerisi

meler bayanlar güzel su da ter de hemen bozulmayan kablosuz kulaklık önerilerinize açığım hocam iyi forumlar.
  4. N

windows 10 için ürün anahtarı aldım windows 11 e geçsem problem olur mu

Arkadaşlar windows 10 pro kullanıyorum windows 10 pro için ürün anahtarı aldım ve windows 11 e geçmek istiyorum bir problem olur mu yeniden windows key almak zorunda kalır mıyım?
  5. N

dizel araba Marş Basıyor ama çalışmıyor

kuzenimin dizel citroen c5 otomatik arabası marş basıyor ama çalışmıyor bir çözüm yolu var mıdır veya sorunu neyden kaynaklanıyor olabilir.
  6. N

Çözüldü✓ 240 hz monitör almalı mıyım?

arkadaşlar indirimde bir monitör buldum 240 hz genelde fps olarak 300 310 alıorum arada sırada 220 230 civarlarına düşüyor bir sıkıntı olur mu hz olarak yoksa 240 hz almalı mıyım?
  7. N

Çözüldü✓ Fps tarzı oyunlar için monitör önerisi

Herkese selamlar öncelikle geçtiğimiz günlerde rx6650 xt ekran kartı ve amd ryzen 5 5600 işlemci aldım şimdide monitör almak istiyorum genelde fps oyunları oynuyorum 180-200-240 hz monitörlerden hangisi en uygunu olur. Bütçe 4000-6000 arası şimdiden teşekkürler.
Geri