Arkadaşlar merhaba herkese. Son olarak yukarıdaki parçaları aldım ve sisteminin çoğunu yenilemiş oldum. Son parça olarak güzel bir 2K monitör almak kaldı. Bunlara gidecek 30 bin lira civarında güzel bir OLED monitör önerir misiniz? Bütçe çok çok azıcık artabilir. Taksitle alım seçeneği olursa...
Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 50K kadar bütçem var. Yeni aldığım Sapphire Pulse 9070XT' mi iade ettim, modelden ve açıkçası karttan da o kadar memnun kalmadım. 5070 TI' ya geçmeyi düşünüyorum. Fakat aklıma takılan bir soru var. Vatan' da gece indirimleri oluyor aşağıya bıraktığım 2 model 45 bin...
Arkadaşlar merhabalar herkese. Geçenlerde Amazon' dan 36 bin liraya Pulse 9070XT almıştım. Kart gerçekten çok güzel aşırı memnun kaldım fakat RT-PT açınca güncel oyunlarda yüzde 1 fos sapıtıyor ve kasıyor gibi hissediyorum oyun FSR ve FG açık olmasına rağmen. Son günlerde gördüm kü Vatam' da 45K...
Arkadaşlar herkese merhaba halihazırda 3070 TI kullanıyorum fakat çok yetersiz kalmaya başladı monitörüm 2K olduğundan ötürü çoğu AAA oyunda 60 FPS altı oynuyorum canımı sıkıyor. Değiştirmek istiyorum bu sebepten ötürü. Toplam bütçem maks. maks. 35k. Amazon' dan olması iyi olur çünkü taksit...
Arkadaşlar şu an 2K 27 inç monitör kullanıyorum. 2. monitör olarak bu bütçede monitör bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.
Arkadaşlar Deadlock oyununu isteyen varsa konuya arkadaş kodunu bırakabilir, yollayabilirim isteyenlere. Düşmesi 8-10 saati bulabiliyor bu arada.
Sizi ekleyince bana yazarsanız sevinirim çok kişi olduğunda zor oluyor takibi.
Merhabalar powerbank' e ihtiyacım var fakat hiçbir bilgim yok. 20000 mAH ve hızlı şarj desteklerse iyi olur. Bütçem ortalama 1500 civarı fakat ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar merhabalar sistemde 500+1000 olmak üzere 2 tane m2 takılı. 3. ssdyi 1tblık alıp 500lük olanı pcl slotuna takmayı düşünüyorum. Fakat ekran kartı fanının tam altına denk gelicek gibi olucak bunun bir zararı olur mu acaba, resmini alta koyuyorum. Bu parçayı düşünüyorum, bu da diklemesine...
Arkadaslar 2.6 k bütçe var. Realme 6 almayı düşünüyordum size de sormak istedim. Kasma sorunu falan var midir? Belli bi sure sonra kasma olur mu? Ya da başka öneriniz var mıdır?
1601660470
Up up
Merhaba herkese önceki konumdaki tavsiyelere dayanarak Fury X aldım. Görüş belirten herkese teşekkürler. Dün elime ulaştı ve biraz inceledim. Öncelikle abartıldığı kadar var desem yeridir tam bir f/p ürünü. Özellikle wireless olması mükemmel gerçekten. Ses kalitesi mükemmel. Sesleri aşağı...
Merhabalar herkese birazcık araştırmadan sonra almaya karar verdim. Fakat bazı sorularım var bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.
1) Oyunlarda ses kasma olarak nasıl?
2) Telefona herhangi bir şekilde bağlayabiliyor muyuz?
3) Kulaklık ağır mı? Gözlük kullanıyorum rahatsızlık verir mi...
Arkadaşlar merhabalar herkese bende Samsung Galaxy S9+ adlı telefon var. Samsung Notes'ta yazı yazmaya ihtiyacım oluyor.Bana bu telefonun ekranında çalışacak kalem önerebilir misiniz acaba?
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese. Bilgisayarımın daha önce hiç bios'unu güncellememiştim. Şimdi güncelleme kararı aldım. Siteyi buldum ama neyi indireceğimi anlamadım yardımcı olabilecek var mı? 2 tane var hangisini indireyim acaba...
Arkadaşlar merhaba. Geforce Now'u indirdim kurdum.Ve oyun oynamak için tıkladığımda sisteminiz gereksinimleri karşılamıyor diye bir hata aldım.Bunun sebebi ne olabilir.(Not:Ekran kartı ayarları vb. yapılı, doğru ekran kartı ile açıyorum.)
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Vereceğim internet değerleri Geforce Now için yeterli olur mu acaba? Bunu merak ediyorum. Değerler şu şekilde: Download 22 , Upload 2.5.