Arama sonuçları: *

1. B

ACİL PC İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

Acil birden fazla sorum olucaktı hepsine yanıt verirseniz çok sevinirim biraz kararsız kaldım 4070 li güzel bir sistem topladım monitorde aldım paranın büyük bir kısmı sisteme gitti elimde son 3000 tl para kaldı evet azs bir para ama üstüne daha fazla çıkamam idarelik bir klavye mouse var eski...
  2. B

PC İNTERNET SAĞLAYICISI ÖNERİSİ ACİL

PC mde anakart uyumlu wifi pcle girişi yok modemde çok uzak o yüzden dongel söylemem lazım acil BU KONUYU BURAYA AÇTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA BANA ANAKART DEĞİŞ YADA KABLO ÇEK DİYORLAR İKİSİNİDE YAPAMAM ŞUANDA LÜTFEN KOPMAYACAK,ÇOK HIZLI,VE KALİTELİ BİR DONGEL ÖNERİN TEŞEKKÜR EDERİM TP-Link...
  3. B

PC WİFİ DONGEL LAZIM ACİL

PC mde anakart uyumlu wifi pcle girişi yok modemde çok uzak o yüzden dongel söylemem lazım acil BU KONUYU BURAYA AÇTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA BANA ANAKART DEĞİŞ YADA KABLO ÇEK DİYORLAR İKİSİNİDE YAPAMAM ŞUANDA LÜTFEN KOPMAYACAK,ÇOK HIZLI,VE KALİTELİ BİR DONGEL ÖNERİN TEŞEKKÜR EDERİM [H3...
  4. B

PC MDE ANAKART GİRİŞİ YOK HANGİ DONGELI ALAYIM

PC mde anakart uyumlu wifi pcle girişi yok modemde çok uzak o yüzden dongel söylemem lazım acil BU KONUYU BURAYA AÇTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA BANA ANAKART DEĞİŞ YADA KABLO ÇEK DİYORLAR İKİSİNİDE YAPAMAM ŞUANDA LÜTFEN KOPMAYACAK,ÇOK HIZLI,VE KALİTELİ BİR DONGEL ÖNERİN TEŞEKKÜR EDERİM...
  5. B

Pc için gamepad önerisi acil

arkadaşlar bu konu milyonlarca kez açıldı biliyorum ama acil bir şey sormam lazım daha önce hiç gamepadim olmadı pes,fifa,wwe,shadow fght vb. oyunlar oynadım sadece internet cafe arkadaşımın kuzenimin evinde vs. yeni çalışıp güzel bir pc aldım ve çocukluktan beri hayalim olan sürekli youtubedan...
  6. B

WİFİ VE DONGEL ÖNERİSİ ACİL

PC mde anakart uyumlu wifi pcle girişi yok modemde çok uzak o yüzden dongel söylemem lazım acil...
  7. B

ADOBE PHOTOSHOP MONTAJDA YARDIM

Acilen hızlı bir şekilde yardıma ihtiyacım var. Videoda görüldüğü gibi Photoshop'ta (Adamı ve arabayı birleştirmek istiyorum. Adamı araba çerçevesine koyduğumda gerçekçi durmuyor. Araba resmini yanlara doğru genişletip adamla birlikte daha gerçekçi bir arka plan oluşturabileceğimi düşündüm...
  8. B

Yd iphone 16 pro max ile 0 kapalı kutu yurt içi 13 yada 14 takas mantıklımı?

arkadaşlar öncelikle merhaba 2 3 ay sonra 16 pro max yurt dışı almayı düşünüyorum tamda benim yeni yılda alıcağım ay nisan mayıs ayına denk gelicek bu gibi aylarda alırsan yılbaşında yeniden açıldığı için kapanmadan kullanabiliyormuşsun 1-1.5 yıl diyorumki yurt dışı 16 pro max alayım yılbaşından...
  9. B

qled monitormu? yoksa ıps 2k 4k monitormu?

Merhaba bu konu hakkında ne bir video ne bir anket nede bir yardımcı kaynak bulabildim bu konuda bilgili olan birisi varmıdır ondanda emin değilim ama konu şu: QLED Quantum Dot Color ekran teknolojisine sahip VA (240 HZ ÖRNEK OLARAK) bir oyuncu monitorümü? yoksa IPS ekran teknolojisine sahip...
  10. B

anakartımda wifi pci expressi desteği varmı?

ASUS PRİME H610M-K D4 Anakartım var bu anakartta pci exprees wifi dongel desteği varmıdır? yoksa ne yapmam gerekiyor (not:modem burada değil kablo çekemiyorum)
  11. B

wifi anakart ve dongel hakkında yardım

Arkadaşlar öncellikle merhaba yeni baya güçlü masaüstü bir bilgisayar aldım modem burada olmadığı için kablo çekme şansımda olmadığı için dongel kullanmayı düşündüm elimde tp link tl wn722n high gain ürünü vardı bilgisayarda internette gezme işlerinde video film izlemede sorun yok 4k ve 8k video...
  12. B

anakart ve dongel wifi

Arkadaşlar öncellikle merhaba yeni baya güçlü masaüstü bir bilgisayar aldım modem burada olmadığı için kablo çekme şansımda olmadığı için dongel kullanmayı düşündüm elimde tp link tl wn722n high gain ürünü vardı bilgisayarda internette gezme işlerinde video film izlemede sorun yok 4k ve 8k video...
  13. B

wifi ve dongel hakkında yardım

14. B

Hangi klavye mouse u almalıyım

Yeni masaustu toplama pc aldım ilk defa klavye mouse alıcam razer deathadder ve gamepower saber alınır mı?? Nasıllardır memnunmusunuz yada Onun yerine başka bir marka önerebilir misiniz??bütçem max 3-3.5k (Birde bu işlerden fazla anlamam ama odayı kardeşimle paylaşıyorum olabildiğince sessiz çalışan...
  15. B

2. El xbox kolu alınır mı??

Arakadaşlar yarın bir arkadaştan pc için xbox kolu almayı düşünüyorum 2. El temiz olduğunu söylüyor attığı resime göre ortada tuş yok xbox one kolu 8. Nesil galiba (9.nesillerde ortada tuş oluyor sanırsam) kaçıncı nesil diye sorduğumda bilmiyorum dedi 1.500 tl ye veririm dedi pazarlık yaparım...
  16. B

Klavye mi? Gamepad mi?

Arkadaşlar elimde iyi kötü biraz eski (rgb si yok ama )iş gören bir klavyem var hikayeli oyunlar için pc ye konsolmu alayim yoksa klavyeyimi yükselteyim pc de neredeyse her oyunu destekliyormu artık? kolu birazda klavyeye egilip boynu bükmektense yatağa uzanıp bluethooth kulakligi takip kol ile...
  17. B

Wifi+bluetoouth dongle önerisi

Arkadaşlar bu işlerden fazla anlamam yeni pc topladım kabloyla çek demeyin şuan çekemem daha sonra yapıcam bende biraz eski ama High-Gain 150Mbps TL-WN722N TP-LINK® wifi dongle ı var galiba bunda bluetoouth yok demi? birde ev internetinde speed testte 35 mps görüyorum çok hızlı bir ev...
Geri