Arama sonuçları: *

• Users: MemoGank
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çocuk için akıllı saat? ne almalıyım?

apple ile kontrol edilebilsin,kamerası olsun hatlı da olabilir bütçem çok yok? hangi saati almalıyım yardımcı olur musunuz
  2. M

Hangi psu ve kasayı almalıyım?

işlemci r5 5500 ekran kartı rx6600, 16gb ddr4 3200mhz ram, 512gb m2ssd var. ucuz yollu kasa olarak bütce 1500-2000 arası. psu için de 1000-2300 lira bütcem var hangi kasa ve psu yu alsam problem yaşamam? anakart olarak a520m hvs var.
  3. M

Iş arıyorum yardımcı olabilirmisiniz(part time)

19 yaşındayım. honda yetkili motosiklet servisinde teknisyenim, akşam7den gece 1-2 ye kadar çalışabileceğim garsonluk mfalık falan tarzı bişey arıyorum kuryeliği düşünmüyorum. yaptım ama ekstra olarak kafamı yoruyor. nerede çalışabilirim sigortasız günlük veya haftalık para alabileceğim biryer...
  4. M

Oyuncu koltuğu hangisi almalıyım

siyah renk alıcam,3 seçenek arasında kaldım. 1. exvega https://exvega.com/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-siyah/ (visco sünger eklicem +1400) baş yastığına masaj özelliği eklemeli miyim bilmiyorum çoğu zaman bilgisayar başında uyuya kalıyorum uyurum büyük...
  5. M

Yardım Wireless kulaklık önerisi

wireless gaming kulaklık max 5k olabilir tipi önemli değil ses ve mikrofon kalitesi verdiğim parayı haketsin?
  6. M

Epic games oyun aldım indiremiyorum?

oyunu aldım fakat üstüne bastığımda yükleme yeri seç diyor fakat hiçbir şekilde seçilmiyor ne yapmam gerekiyor?
  7. M

5000'tl ye kadar monitor önerisi

5000 lira bütcem var monitor almak istiyorum. önerebileceğiniz fiyat performans monitor var mı?
  8. M

dlss3-fsr3 modunu cyberpunk2077 oyununda açamadım?

merhabalar ekran kartım rx6600 ve cyberpunk2077 oyununda fsr3 yani framegeneration u denemek istedim fakat açılmıyor yardımcı olabilir misiniz?
Geri