Arama sonuçları: *

• Users: CahitED
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CahitED

Yardım Yardım Cs2 Kasa Havuzu Durumunu Bilenler Var mı.

Cs2 Deki kasaların havuz durumuna (aktif havuz / pasif havuz şeklinde gibi) sahip olan varsa liste şeklinde yazarsa çok memnun olurum projeme katkısı olur
  2. CahitED

Qwen 3.5 9b Sandbox Loop

qwen sandbox çalıştırıp çalıştırıp yapamıyor ve loop a giriyor bir türlü çözemedim
  3. CahitED

Laptop Bacaktayken Touchpad Kendi Kendine Basıyor

İmzamdaki laptop u kullanıyorum.Bacağımın üstündeyken klavyeye kolumu koyunca touchpadde tıklama oluo.Sorunun tam nerede olduğunu çözemedim.Ama olduğundan eminim.Alalı 1aydan biraz fazla oldu.
  4. CahitED

Çözüldü✓ Arctis Nova 1 Video Sesi Dc Ye Gidiyor

Arkada video izlerken discorda ses sekiyor sadece discord değil mikrofon kullanan her uygulamada bu oluyor çözemedim
  5. CahitED

Instagram Dostlar Yardım Edermisiniz İnstagram Hesabım Bi Anda Logout Oldu !

Insagram hesabıma tam olarak bende noldu anlayamadım bi gün ig de geziyodum ve karşıma birden logout geldi şuan güvenlik amacıyla askıya alındı vs. dedi arkadaşlardan yardım alma var onu yaptım ama şuan direk bana eposta atmıyolar şifre sıfırlama epostası almayı denediğimde.Ai a sordum bikaç gün...
  6. CahitED

War Thunder Bağlantı Promosyonu

Arkadaşlar http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_234974179 ile kayıt olursanız 50 altın kartal bonus ile oyuna başlıyorsunuz kullanmak isteyen varsa kullanabilir
  7. CahitED

Öneri 3500 TL Bandında Laptop Çantası Önerisi

18 inç laptopum için laptop çantası arıyorum bütçem 3500tl ama küçük esnemeler olabilir +olarak mouse bölmesi kesinlikle olmalı klavye ve kulaklık bölmesi olursa daha iyi olur
  8. CahitED

Yardım Bf6 Packet Loss Sorunu

Arkadaşlar bf6 oynarken çok fazla packet loss alıyorum bazen oyunu oynattırmayacak derecede oluyor bf6 dışında ea oyunları dahil tüm oyunlar akıyor ama bf6 yı bi çözemedim bu genel bi sorun mu yoksa bana mı özel
  9. CahitED

Pubg Tavsiye Kodu Etkinliği

Arkadaşlar tavsiye kodu için etkinlik var son 14 günde hesap açtıysanız veya 27 günden fazla süreden sonra oyuna döndüyseniz kullanabiliyosunuz : 12760-91884 600 G-COİN veriyor
  10. CahitED

Öneri Akım Korumalı Priz Önerisi

Belli bir bütçem yok laptop için alıcam aşırı pahalı bişey olmasın
  11. CahitED

Klavye,Mouse,Kulaklık Seçimlerim Nasıl

https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-nova-1-multi-system-oyun-kulakligi-siyah-p-356357381 https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=48965749014721 https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501104054465...
  12. CahitED

Öneri Kulaklık Önerisi Bütçe 5k

Bütçem 5k esnemeler olabilir önemli şeyler:uzun saatler kullanımda ağrı/iz yapmacak ses kalitesi önemli mikrofon orta ayarlarda olsada olur ve malzeme kalitesi önemli
  13. CahitED

Acer Nitro 18 Aı 5070 Ti Soğutucu Önerisi

Bu bütçede bu cihaz için soğutucu önerisi alıyorum bütçede küçük esnemeler olabilir
  14. CahitED

Çözüldü✓ Acer Nıtro 18 Aı Alınır mı

bu laptobu almayı düşünüyorum sizce alınır mı kullanan arkadaşlarda tecrübelerini yazarsa sevinirim ayrıca 16gb ram ekleyeceğim.duruma göre [H3 id='TUF+Gaming+A16+FA608PP-QT031+alacam']TUF Gaming A16 FA608PP-QT031 alacağım[/H3]
  15. CahitED

Lgs 2026 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Şahsen sözelin zor olduğunu düşünüyorum matematikten 2boş bıraktım fenide ya çok iyi yaptım yada çok kötü siz ne düşünüyosunuz?
  16. CahitED

Yardım Mc Dungeons Secrets Bulamıyorum

Beyler mc dungeonsda secret locationları vs. bulamıyorum soggy swamp ve creeper woodsdakiler kaldı
  17. CahitED

Çözüldü✓ Boot Ekranini Sildim?

Beyler ben easybdc yuklemistim sonra kaldirmak icin cmd den o boot yerini silmistim ama easybdc yerine windowsunkini. suan windowsa giremiyom usbden linux kurmustum ordan pc yi acip baktim c diski e diski falan hep duruyo sadece boot yerinden giremiyom
  18. CahitED

Yardım ASUSTeK Computer INC. P8H61-M LX boot ekranı gelmiyor,biosda gelmiyor

Beyler usb me linux kurdum ona kullanmak istiyorum ama ASUSTeK Computer INC. P8H61-M LX f8 tuşuna bastığımda _ gelip yanıp sönüyor entere bastığımda direk windows açılıyor.Tüm F tuşlarını del i vs. denedim ama bişey çıkmıyor onun dışında bide del tuşuna ardarda basınca ekran siyah oluyor...
  19. CahitED

Chrome işlemcinin içinden geçiyor

chrome çok fazla cpu yiyor ilk açtığımda yüzde 75 bile oluyor
Geri