Arama sonuçları: *

• Users: cesarlethe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

PlayStation Accessories uygulamasını kurarken disk istiyor

Uygulama bilgisayarıma kuruluydu bir sebepten silmem gerekti geek uninstaller ile zorla kaldır seçeneği ile kaldırdım tekrar kurmak istediğimde dil seçtikten sonra disk istiyor sorunu nasıl çözebilirim format atmayı düşünüyorum fakat uygulamaları sıfırdan kurmak zor geldiği için son çare olarak...
  2. C

Microsoft mailim haberim olmadan değiştirilmiş

yaklaşık 2 hafta önce bilgisayarıma virüs bulaştı instagram mail ve şifrem değiştirili bunu fark edip bilgisayara format attım hesaplarımın şifrelerini kaydedip google a kaydettim iki gün önce microsoft giriş kodu geldi mailime sürekli spam gibi geldiği için önemsemedim fakat mailim...
  3. C

7500f rx 7700xt gta 5 düşük fps

7500f rx 7700xt sistemim var diğer oyunlarda olması gektiği gibi fps değerlerine sahibim fakat gta5 de story modunda 100-150 fps online modda ortalama 90-100 fps alıyorum bu sistemin oyun testlerinde 2k ultra ayarlarda 140+ fps alınıyor sorun ne olabilir format attım sonuç değişmedi
  4. C

Cyberpunk 2077 ultimate editon alınır mı?

sizce yılbaşı indiriminde daha da düşermi sepete ek %30 indirim gibi bir şey oluyordu sanırım
  5. C

Ips panel diye aldığım laptop Tn panel çıktı

3 gün önce sipariş ettiğim asus vivobook 15 bu gün elime ulaştı fakat ekran kalitesi çok kötü alttan bakıldığında görüntü siyahlaşıyor yukardan bakınca beyazlıyor özellikler kısmında ips panel yazıyordu bu yüzden bunu almıştım hatalı bilgi girilmiş iade edebilirmiyim nasıl bir yol izlemem...
  6. C

amazon yurtdışı iade nasıl yapılır

amazondan 18.09.24 tarihinde dierya tkmb t68se diye bir klavye aldım.1 saat geçmeden iptal etmek istedim fakat ürün birazdan kargoya verilecek denip talebiö rededildi ürün gümrükten bu gün geçti daha elime ulaşmadı internetten az biraz araştırdım cayma hakkı olduğu için iade edebiliyorum ürünü...
  7. C

ryzen 7500f fazla ısınıyor

2 hafta önce kurduğum sistemde işlemci olarak 7500f kullandım,kule soğutucu olarak thermalright peerles assasin kullandım.Kule soğutucunun yanında gelen tf7 termal macununu kullandım ama çok ısınıyor diye mx4 aldım sonuç değişmedi,bende undervolt yapmak zorunda kaldım kule soğutucu arızalı...
Geri