Arama sonuçları: *

• Users: bygezen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Ekran kartı sürücüsü Çöktü ! Valorant

Arkadaşlar Sistemi Yeni topladım Oyunlarda Bir anda atıyor Ne zaman atacagı belli olmuyor Valorant'da ise Bir maçta 6 7 kez bu hatayı veriyor (ekran kartı sürücüsü çöktü! ekran kartının güncel sürümde oldugundan emin ol diyor ) ekran kartı olsun bios olsun windows olsun güncellemedim yer...
  2. B

2. El aldım sizce sorun varmı Rx 7800 xt nitro sapphire

Merhaba arkadaşlar ekran kartını ikinci el aldım 3 aylık ürünmüş Furmark test ettik 4 k 8x de sizce anormal bi durum söz konusumu degerler normalmi siz daha iyi bilirsiniz pek hakim olduğum konular değil ilgilenip yazanın eline koluna saglık
  3. B

R5 7500f için Anakart öneriniz nedir ?

merhabalar bütçem max 6 k r5 7500f işlemci alcam ekran kartım rx 7800 xt nitro+ vapor-x Anakartda çok kararsız kaldım kasam ise nzxt h5 flow buna sıgacak beni magdur etmicek p/f ürünü nedir ?
  4. B

Çözüldü✓ Yeni Pc Topluyorum Dar boğaz yaşarmıyım ?

Herkese Merhaba Sevgili arkadaşlar Kendime Yeni pc topluyorum Piyasaya hakim Degilim Hazır sistemler pek hoşuma gitmedi için kendim farklı sitelerden Toplama üzerine gittim ve bir çoğu kargoda şuan Monitorum 31,5 inc msi (AG321 cr) monitor 1080p malesef 1 sene önce almıştım Topladım kasa 2k 4k...
Geri