Arama sonuçları: *

• Users: Mercona
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Lenevo Legion R24e Ölü piksel mi var?

Arkadaşlar monitörümde çok küçük bir siyah nokta tarzı bir şey var ama net görünmüyor biraz sisli gibi yakın çekimle bakınca resimlerdeki gibi görünüyor uzaktan bakınca tek bir pikselmiş gibi bile görünmüyor sanki pikselin üstünü bir şey kapatıyor ve renk vermesi engelleniyor gibi görünüyor...
  2. M

Bilgisayar yeniden başlarken siteler açılıyor

Selamlar bilgisayarı her açtığımda sürekli site açılıyor sanırım virüs girmiş Malwarebytes ve AdwCleaner ile temizlememe rağmen sonuç aynı ayrıca Regedit'te URL ile bilmediğim bir site buldum bunu silsem bile sürekli yeniden oluşuyor. Ne yapmalıyım? Her açılışta farklı site açılıyor atacağım...
  3. M

Sistemi yükseltmek mi, Sıfırdan toplamak mı?

Merhaba, şu an elimde ekran kartı ve işlemcisi kötü olan bir sistem mevcut. Benim elimde 16-17 bin TL'ye yakın para var. Şu an elimde olan sistemin 2.el satışı 10k civarı. Sizce bu elimdeki sistemi sadece işlemci ve ekran kartını değiştirerek yükseltmek mi, yoksa tüm sistemi satıp 27k - 30k...
  4. M

Mortal Kombat 11 Mavi Ekran hatası

Selamlar dün hiçbir sorun yokken bugün Mortal Kombat 11'e girerken mavi ekran hatası almaya başladım. Minidump dosyası yok bulamadım oluşmamış ayrıca hata kodunuda göremedim, mavi ekran çok kısa sürüyor.
  5. M

RX560 Sistemde mavi ekran hatası

Bugün 2 kere mavi ekran hatası aldım. Sebebini çözemedim System Service Exception yazıyordu aşağıda 2 tane Minidump verdim. Yardımcı olabilir misiniz? Minidump: https://drive.google.com/file/d/1GCnafH3H1cil9fWVSM86-lJtf8QOlRUo/view?usp=sharing
  6. M

Anakart Bilgilerini Değiştirme

Öncelikle bu anakartın seri numarası değiştirildi, bu nedenle msinfo32'ye girince resimdeki gibi kodlar görünüyor bunların isimlerini değiştirebilirmiyim? Eskiden Normal bir Şekilde yazıyordu. Anakart Modeli: Gigabyte B450M S2H
  7. M

RDR2 Saç ve Sakal bozuk görünüyor

Resimde Göründüğü gibi saç ve sakal bu şekilde bozuk görünüyor nasıl düzeltebilirim
  8. M

RDR2 İçin en güncel türkçe yama önerisi

Epic Games'den alınan RDR2 İçin en güncel font ve kutucuk hatası olmayan Türkçe yama arıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Geri