Arama sonuçları: *

1. M

İlk olmak ve ilişkimde ki bir sorun

Arkadaşlar şu an 3 aylık bir ilişkim var. Kız benim ilk sevgilim ben kızın ikinci sevgilisiyim. Bundan önce 1 yıllık bir ilişkisi oldu ve bu ilişkide çoğu şeyi yaşamışlar bekaret ve anal hariç. Ben çok aşığım o da bana çok aşık biliyorum. Bu kız bana bekaretini verdi ama benden önce yaşadıkları...
  2. M

18'den sonra boyum daha uzar mı?

18 yaşındayım en son lise 1 de uzadım hâlâ aynıyım. Şu an 178-180 arası boyum. Yani benim anlamadığım daha 14 yaşındayken uzayıp daha uzamamam. Sizce boyum uzar mı daha? Sakallarım var ama hepsi sıklaşmadı seyrek.
  3. M

Aile evinde ders çalışma sıkıntısı çeken var mı?

Ev küçük. Odanın kapısını allah belamı versin ki günde en az 9,10 kere kapatıyorum. Odaya giriyorlar kapıyı tam kapatır gibi yapıp ucunu açık bırakıyolar. İstisnasız hepsi. Öfkeden patlayacam harbiden liseden beri aynılar. yıllardır kapıyı kapatmayı öğrenemediler zaten gürültüden durmuyolar şu...
  4. M

Önlisans elektrik okunur mu?

Anadolu Teknik Programı elektrik çıkışlıyım liseden. DGS ile mühendisliğe tamamlama durumundan ötürü soruyorum okunur mu? Mesela Gazi Üniversitesi'nde? Sadece düşünüyorum yorumlarınız nedir?
  5. M

Üniversite bölüm tercihi yaparken neyi dikkate almalıyım?

Sözel 10,20K arası bekliyorum. EA ise berbat halde. Sözelde bana hitap eden bölüm bulamıyorum çünkü sözel bölümlerde öğretmenlik haricinde meslek ünvanı veren bir bölüm yok. EA kötü yapıyor olacağıma rağmen istediğim Kamu Yönetimi bölümünü Bursa,Eskişehir ya da İzmir'de kazanabilirim. Bu dediğim...
  6. M

Sınava az kala ders çalışma nasıl olmalı?

Çoğu konu bitti. Deneme çözüyorum onlarda hızlı hızlı bitiyor. Geri kalan sürede ne yapmalıyım?
  7. M

Kırık obp ne kadar geriye atar?

OBP kırık 75 , TYT 50 net, AYT 50-60 net yapıyorum denemelerde, YKS'de yaparsam ne kadar geriye atar? Sözel için.
  8. M

Kilo verdim ama yüzüm neredeyse hep aynı

Arkadaşlar 2023 yılında kendimi salmıştım ve aşırı kilolar aldım. Tartıda gördüğüm en yüksek sayı 108'di. Neyse zayıflamak istedim, başta düzensiz yapıyordum ama düzenli diyete 2 Şubat'ta başladım. Şimdi 92 kiloyum ve hedefim yaza doğru en az 75 olmak. Şu an bile verdiğim kilo çok büyük fakat...
  9. M

TYT fen videoları çok uzun nasıl çalışılır?

Kendime bir düzen kurdum şu an her şey olması gerektiği gibi gidiyor fakat daha iyilerini yapmak için fen konularına nasıl çalışmalıyım bilmiyorum. Fenden 10+ net yapmam yeterli olacak. Konu videoları çok uzun ama deneme soruları ve çıkmış sorular hep sabit konulardan. Benim gibi fen kısmına...
  10. M

Özel eğitim öğretmenliği okumalı mıyım?

Arkadaşlar YKS sözelden hazırlanıyorum ve biliyorsunuz ki sözelde önü açık bölüm yok denecek kadar az. Ailemin ekonomik durumu pek iyi olmadığından pragmatist olmak zorundayım. Mezun olduğumda işimi elime almış olmam gerekiyor yani. Tavsiyeleriniz nelerdir? Tarih ve teolojiye çok ilgim var fakat...
  11. M

DEHB Belirtileri Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

2020 yılında çocuk psikiyatristine gitmiştim o zaman bana concerta vermişti 1 ay için ve pandemi araya girdi derken sonra hiç aklıma gelmedi lisede dersleri geçiyodum zaten ama şunu farkettim ben bir kitabı tamamen bitiremiyorum, bir projeyi sonlandıramıyorum, bir sürü yarım bıraktığım şeyler...
Geri