Arama sonuçları: *

• Users: Ersen3506
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım SteelSeries Apex 7 tkl güncelleme sonrası tuşlar basmıyor Rgb ler söndü

arkadaşlar öncelikle güncelleme sonrası klavyedeki tuşlar kombinasyon tuşları hariç basmıyor ve ışıklarda aynı Şekilde söndü uygulamayı silmeme rağmen düzelmeid yardımcı olursanız sevinirim
  2. E

Çözüldü✓ Anakarttaki hangi sokete takmam gerekiyor fanlar ?

anakart modelim : Gigabyte B650M DS3H sıvı sogutma : MSI MAG CORELIQUID 240R V2 2x120mm arkadaşlar Merhaba anakartımda sadece cpu fan ve sys fan 1-2-3 bulunuyor sıvı sogutmayı ve kasa fanlarını hangi soketlere takmam gerekiyor
  3. E

Kasa alacağım ekran kartım uyar mı

Arkadaşlar bu kasayı alacağım https://www.incehesap.com/msi-mpg-gungnir-111r-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-50565/?gad_source=1 Ekran kartım : msi rtx 3070 suprim x Kasaya sığar mı
  4. E

Çözüldü✓ Lian li lancool 205 m alacağım ürünler sığar mı ? Destek pls

işlemci : amd ryzen 5 7500 F Anakart : gigabayte b650m ds3h Psu : Rampage RGB-850w modüler Ekran kartı : MSİ SUPRİM X 3070 Sıvı soğutma : MSİ mag corelıquıd 240r v2 2x120mm Ram : T-force 4x8 5600 MHz DDR5 Bazıları remler sıvı soğutmaya çarpıyor vs demiş yardımcı olursanız sevinirim
  5. E

Çözüldü✓ Bitfenix enso meşh kasaya rtx 3070 suprim sığar mı

arkadaşlar msi rtx 3070 suprim x ekran kartım bitfenix enso meşh kasasına sığar mı yardımcı olabilir misiniz .
Geri