Arama sonuçları: *

• Users: kpa666.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Çözüldü✓ Ekranım pembe oldu sorun nedir?

fivem oynuyordum once fivem pembe oldu sonra cozunurluk degistim monitorde monitor pembe oldu sorun nedir hafif sağa dogruda kayma var.
  2. K

Epic Games GTA 5 başlamıyor.

Bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen varmı?
  3. K

5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Bütçem bin TL kadar. 5600'ü soğutsun yeter kafasındayım. Belki overclock ile 4.7ghz denerim. Önerebileceğiniz soğutucular nelerdir.
  4. K

Vatan Bilgisayar 18 yaşından küçüklere fatura kesilir mi?

Kardeşime bugün gidip laptop alacağım. Ancak 18 yaşından küçüğüm. Vatan 18 yaşından küçük olmama rağmen fatura keser mi? Mayısta gireceğim 18'ime. Gaming.gen.trden siparişimde fatura benim adıma kesilmişti. Emin olmak icin sormak istedim.
  5. K

cs2 10 yıl ve 5 yıl rozetini alabilir miyim?

çocukluğumda kısa süreliğine kullandığım steam hesabını buldum. cs2 prime alıcam alırsam rozetleri alabilir miyim?
  6. K

Küflü maket bıçağıyla kestiğim yerden içtim.

Biraz pimpiriklendim. Yulaf ile süt almıştım dükkanda yemek için. Ucunu maket bıçağı ile açtım. Sütün paketini kestigim yerdende lıkır lıkır içtim. Sonradan küflü olduğu aklıma geldi. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
  7. K

Trendyol sipariş iptali sonrasi para iadesi

İki adet ürün sipariş etmiştim ancak daha kalitelilerini daha uyguna bulduğum için iptal ettim kargoya verilmeden. Banka hesabınızı kontrol edin yazıyordu. Ettim ama iade olmamış. Para iadesi tahmini kaç gün içinde gerçekleşir?
  8. K

r5 7500f rx 6750 xt vs r5 7500f rx 7600

Bütçem ekipmanlar ile birlikte 40 bin tl. İki sistem arasında gidip geliyorum birisi b650 ile yükseltmeye daha açık diğeri 6750 xt ile daha performanslı seçim yapacak olsanız hangisini seçerdiniz
Geri