Arama sonuçları: *

• Users: OuzgurCan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OuzgurCan

Toplamayı Düşündüğüm Bilgisayar İçin Öneriler

Dostlar yaz tatiline doğru sağlam bir bilgisayar almak istiyorum. Aklımda 2 farklı kombinasyon var. İlki AMD Ryzen 5 7500F ve 4060 Ti olan bir kasa. İkincisi ise AMD Ryzen 5 5600 ve 4060Ti olan bir kasa. Aşağıdaki iki kasada Game Garaj sitesinden. Daha çok Game Garaj dan öneri verirseniz...
  2. OuzgurCan

Topladığım Sistem ile İlgili Öneriler ve Yardımcı Olacak Bilgiler

Dostlar şöyle bir sistem topladım Gaming Gen TR'den 1. ekran görüntüsü kasanın saf hali (üstünde yazıyor), 2. ekran görüntüsü değişiklik yaptığım sistem. Anlayan kişilerden önerilerini ve önemli olan bilgileri bekliyorum. Aklınıza gelen soru olursa sorun hemen cevap vermeye çalışacağım zaten sık...
  3. OuzgurCan

Yeni Sistem Tavsiyesi

Itopyada sistemlere bakıyorum aklıma yatan, fiyatı ve özellikleri iyi olan bir bilgisayar baktım. Özellikleri aşağıda. Önerilerinizi bekliyorum en fazla 20 bin TL civarı fiyatta olursa sevinirim.
  4. OuzgurCan

Çözüldü✓ Upgrade mi Yeni PC mi ?

Dostlar sizlere danışmak istediğim bir kaç şey var. Haziran'a doğru sistemimde yükseltmeler yapmak istiyorum. Anakart , işlemci ve ram konusunda. Bunlar elime 11.780 TL civarına patlıyor, üstüne 7-8 lira daha koyup İtopyadan (eğer ailemi ikna edersem) yeni bir sistem mi alsam daha iyi olur ...
Geri