Arama sonuçları: *

• Users: Authrea
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Asus Prime B450M-K II m2 depolama olarak gen kaç destekliyor?

Asus Prime B450M-K II m2 depolama olarak gen kaç destekliyor? Araştırdığımda hiçbir bilgiye ulaşamadım?
  2. A

Tek ram takınca açılıyor çift ram takınca görüntü gelmiyor

Arkadaşlar pc parçalarımı yeniledim ve her şey düzgün bir şekilde takıldı. Sorun şu Anakartımın 1. Ram slotuna ram taktığımda görüntü gelmiyor ama 2. slotuna taktığımda görüntü geliyor. (tek tek denenmiştir) Çift kanal yapıncada görüntü gelmiyor. Garantiye yolladım hiçbir sorun olmadığını iki kez...
  3. A

İkinci el ekran kartı önerisi

Bütçem 3000-3500 TL. Maalesef daha yukarı çıkamam
  4. A

Pc yüke girince reset atıyor

Bilgisayarım bazen yüke girdiğinde önceki sistemimde pc direkt kapanıyordu, şimdiki sistemimde reset atıyor. Sorum şu aslında sorun PSU da mı yoksa Ekran Kartında mı nasıl anlayabilirim? Aynı eş değerde (TDP) ekran kartım yok. Sistem: ASUS PRIME B450M-K II RYZEN 5 5600 XPG SPECTRIX D50 2x8...
  5. A

PC Yüke Girediğinde Reset Atması

Bilgisayarım bazen yüke girdiğinde önceki sistemimde pc direkt kapanıyordu, şimdiki sistemimde reset atıyor. Sorum şu aslında sorun PSU da mı yoksa Ekran Kartında mı nasıl anlayabilirim? Aynı eş değerde (TDP) ekran kartım yok. Sistem: ASUS PRIME B450M-K II RYZEN 5 5600 XPG SPECTRIX D50 2x8...
  6. A

Pc biranda kitlenip restart atıyor

Bilgisayarda takılırken biranda pc kitlenip kısa süre mavi ekran çıkıp (okuyamıyomurum hata kodunu) restart atıyor. Sıcaklıklar Normal R5 5600 B450M-K II XPG 16gb Ram Sapphire Nitro R9 380 Cooler Master 600W PSU sertifikasız
  7. A

Bu sisteme kaç Watt PSU lazımdır

Bu sisteme En az Kaç Watt PSU alınmalı? Birde İleriye dönük almak istiyorum ekran kartını değiştireceğim çünkü. (RTX 3060 veya AMD Rx 6000 serisi düşünüyorum) Bütçe sınırsız makul olanı alıcağım. Anakart: B450M-K II İşlemci: Ryzen 5 5600 Ram: Xpg ddr4 8x2 Ekran Kartı: Sapphire Nitro R9 380 4gb...
  8. A

mx6 (4Gr) vs thermal grizzly hydronaut (4Gr) hangisini almalıyım?

mx6 vs thermal grizzly hydronaut hangisini almalıyım? (Not:Hem işlemci için hem ekran kartı için soruyorum)
  9. A

Ryzen 5 5600 için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar yeni bir pc toplicam. İşlemcim Ryzen 5 5600 olucak. Bunun için sizden ekran kartı önermenizi istiyorum. Anakartım: Asus Prime B450M-K II Bütçe: sadece ekran kartı için en fazla 15k ya çıkabilirim.
  10. A

Ekran kartı için termal macun önerisi

Ekran kartım Sapphire Nitro R9 380 çok ısınıyor ve Termal macun yenilemesi yapmam gerekiyor işlemcim için mx-4 sipariş ettim ama bazı yerlerde ekran kartı için mx-4 önermiyolar. Hangi termal macunu almalıyım. Bütçe 400TL
  11. A

Sapphire Nitro R9 380 için Termal Pad önerisi

Sapphire nitro R9 380 4gb için termal pad almam şart mıdır? ''Alırsan için rahat eder'' diyosanız hangi termal pad almalıyım?
  12. A

Anakart üzerinde ki fan pin yetmezliği

Alıcağım anakart ta sadece cpu fanı için 4 pin girişi var ve diğer fanlarım için takacak başka bağlantı yok cpu fan pin girişine çoklayıcı taksam cpu fanım işlemci sıcaklığına göre rpm arttırır mı? Yoksa sabit rpm de mi çalışır
  13. A

Anakart cpu 8 pin girişi

PSU'mda 4+4 cpu güç girişi var yeni alıcağım anakartta ise birleşik 8 pin girişi var bir sorun olur mu ?
Geri