Arama sonuçları: *

1. Osman Dayan

Redragon K552 alınır mı?

Hocam 850 TL bütçem var TKL yada 100 mekanik klavye lazım 60 klavye alışmak zor olur fakat bu fiyata sıfır zor, sahibinden'de Redragon K552 buldum bu fiyata sizce alınır mı? Veya E-YOOSO Z87 var hangisini almak daha mantıklı? Sahibinden üzerinde param güvende ile satın alacağım yada internetten...
  2. Osman Dayan

Razer Ornata V3 X alınır mı?

Hocam 750 TL bütçem var, mekanik klavye arıyorum fakat sıfıra bu fiyata kaliteli klavye yok bu yüzden sarı siteden bir kaç tane klavye buldum Razer olan hoşuma gitti yinede siz bakın bu 4 klavyeden hangisi alınır. Klavyeler şunlar: Razer Ornata V3 X 650 TL son oluru https://shbd.io/s/HFEOKX8n...
  3. Osman Dayan

Laptop USB Portları Çalışmıyor

Hocam bu gün laptoptan oyun oynarken birden fare gitti pili bitti sandım yeni pil taktım olmadı bir kaç fare değiştirdim yine aynı sorun, sadece fare değil bütün USB girişi kullanılan donanımlarda öyle USB Bellek falanda görmüyor, bilgisayarı sıfırladım sorun çözülmedi artık delirme noktasına...
  4. Osman Dayan

LG Ultra Gear 24GN60R-B ALINIR MI?

Hocam bütçem sınırlı sadece buna yetiyor sizce alınır mı? yada bu bütçeye önereceğiniz monitör varsa söylermisiniz...
  5. Osman Dayan

Monitör değiştirdikten sonra görüntü gidip geliyor

Herkese merhaba, öncelikle sorunum şöyle, geçenlerde monitörüm kırılmıştı bende diğer monitörümü kullanmaya karar verdim onunda flörasanları patlamıştı, bir televizyoncuya verdim yaptı getirdim eve taktım kullandım ilk başta sıkıntı yok gibiydi sonra oyuna falan girdiğimde ekran gidip geliyordu...
  6. Osman Dayan

Çözüldü✓ Bu sistemi aldım kazıklandımmı?

Hocam bu bilgisayarı aldım kasayı zalman yaptım sipariş ettim 25.792 TL'ye şu anda zam gelmiş, iptal edebilirim sizce uygunmu? Ailemden ötürü vatan bilgisayardan almak zorunda kaldım. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx3060-12gb-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.htm
  7. Osman Dayan

Vatandan bu sistemi alabilirmiyim?

Hocam alttaki sistem alınır mı? Diğer sitelere ailem güvenmediği için vatandan almak zorundayım. Bütçe en fazla 25K ya kadar çıktı daha fazla çıkamam bu bütçeye önerebileceğiniz sistem var mı? Sistemin kasasını Zalman yapıp almayı düşünüyorum...
  8. Osman Dayan

20K Bütçeye Sistem Önerisi

Hocam sorum başlıkta. Aşağıdaki sistemi kendim topladım alınır mı sizce? Ekran kartı 2.el mi almak mantıklı olur yoksa sıfır mı...
  9. Osman Dayan

Bu sistem alınır mı?

Hocam kuzenime sistem topladım sizce alınır mı? Ekran kartını sonradan 2.el almayı düşünüyoruz. https://www.amazon.com.tr/DeepCool-GAMMAXX-AG400-So%C4%9Futucu-Borular%C4%B1/dp/B0B6FD2V1B/ref=sr_1_2?crid=1Z4FSV6W0VK1E&keywords=ag400&qid=1705558796&sprefix=ag400%2Caps%2C190&sr=8-2&th=1...
  10. Osman Dayan

RTX 3060 sistem alınır mı?

Hocam 2.el sistem toplamayı düşünüyodum ama internette dolaşırken bu sistemi gördüm sitede güvenilir ailemde destek çıkar sizce sistem alınır mı? Yoksa bu fiyata nasıl bir sistem önerirsiniz...
  11. Osman Dayan

2.El RX 6600 Alırken Sıcaklık Testleri Nasıl Olmalı?

Hocam 4000 TL'ye 2.el RX 6600 buldum Sapphire Pulse modeli sizce alınır mı? Testleri nasıl olmalı? Sadece test etsek olur mu? Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım?
  12. Osman Dayan

2.el RX 6600 alınır mı?

Hocam, arkadaş en son 4000 yaptı sizce alınır mı? 6 ay garantisi mevcut.
Geri