Arama sonuçları: *

• Users: phaidon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Mavi Ekran Artık Kafayı Yemek Üzereyim - Mavi Ekran Hatası

merhaba yeni bir pc topladım. her şeyde mavi ekran yiyorum özellikle oyunlarda ve stress testlerinde furmark ile ekran kartı testinde sorun yok occt power tesinde sorun yok aida 64 stress cache harici sorun yok (stress cache aktifken mavi ekran veriyor) memtest 86 expo açık ve kapalı halde iken...
  2. P

Bu Ramde Amd Expo Desteği Mevcut mu?

merhabalar bilgilerde göremedim fakat amd expo desteği mevcut mu öğrenmek istiyorum. sorunsuz şekilde 6000mhz kullanabilir miyim amd sistemimde? sinerji.gen ram link
  3. P

Mavi Ekran Yeni Topladığım Pc Sürekli Mavi Ekran (ntkrnlmp.exe) Ne Yapmalıyım?

merhaba herkese hayırlı akşamlar yeni bir pc topladım fakat devamlı mavi ekran yiyorum. bios sürümüm güncel. driverlar güncel windows son sürüm ve orijinal. w. update güncel. denediklerim; 12hpwr kablosu yerine pcie taktim belki kabloda sorun vardır diye. farklı windows sürümleri yükledim...
  4. P

Bu SSD Alınır Mı? Goodram vs Samsung

Merhaba İşletim sistemi kurulumu, render vb işlemler için SSD alacağım. DRAM olması şart. Yazma hızının yüksek olmasını istiyorum özellikle. Bu SSD alınır mı? 2900₺ ürün. SSD hakkında bilgi almak istiyorum sadece alınır mı alınmaz mı diye. Lütfen başka SSD önermeyin. 2 ürün arasında kaldım...
  5. P

3 PSU'dan Hangisini Tercih Etmeliyim?

merhabalar 4070ti satın alacağım ve uygun bir güç kaynağı almak istiyorum. Öncelikle istediğim atx 3.0 ve 12v-hpwr destekli olması. Çünkü ekran kartına 3 adet kablo bağlayacağıma 1 adet bağlarım hem görüntü hem de güncellik açısından. Fakat bu 3 psu arasında kaldım. Sizceh angisini almalıyım...
  6. P

7600x Bu sıvı soğutucu ile soğur mu?

Merhabalar 7600x alacağım fakat kasam max 240mm sıvı s. destekliyor. Bende Deep Cool LE500 modeli mevcut sıvı soğutma olarak. Termal macunu ise Thermal Grizzly Hydranout satın aldım testleri izleyerek. Bu soğutucu ve termal macun 7600x soğutmaya yeter mi?
  7. P

4070 Ti'mı 3090'mı yoksa 4070 Super mi | Acil Yardım Lütfen

Merhabalar 4070 ti ile 3090 arasında kaldım. 3090 gücü ve diğer özellikleri çok daha iyi fakat Frame Generation özelliği yok. Normal FPS açısında 3090 daha iyi performans gösteriyor fakat FG ile 4070 Ti daha iyi. Bu sorunu da yapılan DLSS FG mod ile çözebiliyorum. Benim şahsi fikrim 3090'dan...
  8. P

SYS_FAN1 portuna çoklayıcı ile 3 fan takarsam?

Merhaba anakartımın modeli aşağıda yazıyor. sys_fan1 portuna çoklayıcı ile 12cm'lik 3 adet fan takarsam sorun yaşarmıyım? aynı şekilde sorun olmaz derseniz sys_fan2 portuna da 3 adet fan takacağım. fanlarda rgb bulunmuyor. anakartım MSI PRO A620M-E
  9. P

MSI PRO A620M-E / Fan ve Sıvı Soğutucu Kabloları Yardım Lütfen

Merhabalar Bu anakarta sahibim ama şöyle bir sorunum var 4 adet nzxt 3 pinli fanım mevcut 240mm lik sıvı soğutucum mevcut Yani toplam 6 adet fan ve 1 adet sıvı soğutucu pompası kablolamam gerekiyor. Anakartın üstüne aio_pump yerini göremedim sıvı soğutmanın pompa kablosunu nereye takacağım Ek...
  10. P

Öneri RTX 3090 için psu pinleri uyar mı? nasıl olmalı fikir istiyorum

merhaba rtx 3090 ryzen 5 7500f 1tb m2 ssd 32 gb ddr5 ram 240mm sıvı soğutma bu sistem için 750w yeterli mi? elimde 3-4 tane psu bulunuyor psu ların modelleri aşağıda yazıyor fakat sorum şu hangi psu'dan çıkan pinler yada kablolar uyumlu olur bu bileşenlere? 3090 8 pinli 3x pcie kullanıyor diye...
  11. P

Topladığım RTX 3090'lı Sistemde Bir Hata/Uyuşmazlık Var Mı?

merhabalar ddr5 bir sistem toplamak istiyorum ve kendimce aşağıdaki bileşenleri almaya karar verdim. fakat sizlerin de görüşlerini almak istiyorum. herhangi bir uyumsuzluk, hata verecek parçalar var mı? önerilerinizi bekliyorum Ekran kartı: MSI Gaming X Trio 3090 İşlemci: Ryzen 5 7500 F Ram...
Geri