Arama sonuçları: *

• Users: Lovestwer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

İnstagramımda teknik sorun var

Arkadaşlar Instagram hesaplarımda bir başkasının takip ettiği kişilere bakamıyorum , onun haricinde kullanıcı bulunamadı hataları alıyorum ve video/post altındaki yorumlar eksik gözüküyor veya hiç gözükmüyor. Sildim yükledim düzelmedi internetteki çoğu çözümü yaptım ios dan girdim pc den girdim...
  2. L

Instagram sorunum var

Arkadaşlar artık evde kriz geçirmeye başladım. Yeni bir insta hesabı açmıştım üstünden 3 hafta falan geçti . Sorun ise bir baskasinin takip ettiği kişilere girince kimse gözükmüyor insanlar gözükmüyor başka postlarda yorumlar gözükmüyor . Nasıl çözümü olcak bunun sildim yükledim her şeyi denedim
  3. L

Bu tozu bilen var mi

Arkadaşlar böyle bı toz varmış tanidikta hediye edicem sana dedi . Ama internette bulamadım markasını ne olduğunu resmen int de yok gibi . Bilgisi olan var mı ?
  4. L

Okulda yok yazılma mevzusu

Arkadaşlar diğer okullar ders yok diye okula gelmeyin diyor herkes evde ben kendi okulumda son hafta diye gitmedim yok yazmislar 5 gün özürsüz oldu. Bide bunu bugün giriyorlar hani bide doğru gunlerde ertelemeden girseler gider sildirirdim. Neyse şunu sorcaktim. Karne basılsa bile 2. Donem gidip...
Geri