Arama sonuçları: *

• Users: serci
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

2K Bütçe Mouse Önerisi

İtopyada 1200 TL kuponum var itopyadan alacağım ne önerirsiniz mouse lazım bir de soundbar mouse çift tıklama sorunu var değiştirmem gerek.
  2. S

AULA F75 Tuş Sorunu "@"

Merhaba 2 3 gün öncesine kadar @ işareti koyabiliyordum şu an da çalışmıyor maalesef bunu yaşayan oldu mu bir tek o çalışmıyor sebebini anlamadım.
  3. S

1K Hoparlör Soundbar Tavsiyesi

2 monitörüm var 2sinde de hoparlör yok hoparlör arıyorum da mikrofon da almama gerek var mı bunu merak ediyorum yoksa sadece hoparlör yada soundbar alsam yeterli olur mu monitörlerde mikrofona ihtiyaç duyuluyor mu bilemedim. Monitörlerim biri aoc 24g42e diğeri Lenovo Legion R27QE
  4. S

Monitör ekran ayarları

AOC 24G42e ve Lenovo Legion R27QE monitörlerim var. Lenovo DP'ye takılı. AOC HDMI'ye takılı. DP'ye takınca HDR'yi kapatınca ekran soluk görünüyor hep. HDMI de AOC normal görünüyor ama yırtılmalar oluyor. Bu ekran ayarlarını nasıl yapacağım. Ekran kartım zotac 4060ti 16gb 3 display 1 hdmi portu var.
  5. S

1 1.5K Civarına Soundbar-Hoparlör

2 monitörüm var 2sinde de hoparlör yok hoparlör arıyorum da mikrofon da almama gerek var mı bunu merak ediyorum yoksa sadece hoparlör yada soundbar alsam yeterli olur mu monitörlerde mikrofona ihtiyaç duyuluyor mu bilemedim. Monitörlerim biri aoc 24g42e diğeri Lenovo Legion R27QE
  6. S

AOC 24G42E Monitör Ekran Ayalarını Ayarlama

Bugün AOC 24G42E monitör aldım ekranın ayarlarını nasıl ayarlamam gerekiyor önerisi olan var mı 2.monitör olarak kullanıcam.
  7. S

5000 TL Monitör Önerisi

Doa formu ile iade yaptım itopyada 5200 tl çek ile hangi monitörü alabilirim tavsiyeniz var mı ?
  8. S

55-65K Civarı Laptop Önerisi

3ds max, corona gibi programlar kullanıyorum 60 bin civarına laptop bakıyorum. Aşağıdaki laptopları buldum fakat pek bilgim yok. Öneriniz ne olur ? https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-x7t-5060-intel-core-i7-14650hx-rtx5060/...
  9. S

60K İç mimar laptop önerisi

Merhaba, en fazla 60 civarına iç mimarlık için laptop önerisi istiyorum 3ds max gibi programlar kullanmak için
  10. S

Yardım AOC 24G2SPU monitörün DOA Raporu ile Tecpro tarafı ile değişim süreci

İtopya'dan 2 sene önce AOC 24G2SPU/BK monitör almıştım. Monitörde panel arızası çıktı ve Tecpro'ya gönderdim. Tecpro bana AOC 24G4Xe modelini önerdi, ancak monitör kronik sorunlu olduğu için reddettim. Bana stokta başka monitör olmadığını, sadece bu modelin bulunduğunu, ya bunu alacağımı ya da...
  11. S

Öneri AOC 24G4XE Monitör Alınır Mı?

Değişimden bu monitörü verdiler reddetmiştim doa formu verdiler çokta uğraşasım yok bu monitörü kabul etmeli miyim yoksa doa formu ile uğraşayım mı kronik sorunlu deniliyor forumlarda monitör için.
  12. S

AOC DOA formu hakkında

Merhaba, servisten AOC 24G2SPU/BK monitörüm için değişim çıktı ve aoc 24g4xe önerdiler reddettim başka monitör önerir misiniz dedim maalesef dediler doa formu var onunla iade yada satıcıdan değişim yapabilirsiniz dediler kabul ettim. Bu süreç nasıl işliyor yaşayan oldu mu ? İtopyadan almıştım 2...
  13. S

Öneri AOC Monitör Değişimi Öneri

Servisten AOC 24G2SPU/BK monitör için değişim çıktı ve aoc 24g4xe önerdiler sizce kabul mu edeyim yoksa başka monitör mü önersinler ?
  14. S

Yardım AOC Monitör Değişimi

Merhaba 2 sene önce itopyadan AOC 24G2SPU/BK monitör almıştım panel arızası sebebiyle teknik servise gönderdim arıza takipten baktığımda değişim onayı bekleniyor denmiş. Kaç gün içinde netleşir ? Bir de değişim için hangi monitörü tercih etmeliyim yardımcı olabilir misiniz ? Ana monitörüm...
  15. S

AJAZZ AJ159 Çift Tıklama Sorunu

Merhaba zamanında temudan almıştım şuanda sol click çift tıklıyor ara ara bunu düzeltmenin yolu var mıdır yoksa bana 1500 tl civarında güzel bir mouse önerebilir misiniz ?
  16. S

İncehesap İade Konusu

Merhaba, geçenlerde gamepower force gamepad'i satın aldım fakat beğenmedim beklentimin altında kaldı. İncehesaptan almıştım her şeyi duruyor iade ederken bir problem yaşar mıyım bu yerden alıp bu şekilde iade eden oldu mu ?
  17. S

Film Dizi İçin Ip Tv Önerisi

Merhaba, digitürk almayı düşünüyorum ek olarakta film dizi için ip tv alacağım fiyat olarak çok pahalı olmayan 4k görüntü sağlayabilecek ip tv önerisi var mıdır ?
  18. S

Powerbank Önerisi 1500 TL

Merhaba, iphone 14 pro için powerbank arıyorum 1000 en fazla 1500 tl olacak şekilde mAh farketmez
  19. S

2000 TL Vantilatör Önerisi

Kendi odama vantilatör alacağım güneş gün boyu odamın üzerinde f/p olarak ne önerebilirsiniz eğer fiyatı iyiyse 2 tane de alabilirim bütçem 1500-2000 arası
  20. S

500-600K Arası Otomatik Araç Önerisi

Merhaba, 500 600k arasına otomatik hatchback araç bakıyorum opel corsa ve astra baktım şu anlık km si 150000 altında değişen parça olmayan araç tercihim aslında aklımda corsa,astra,i20 ve clio var pek anlamıyorum hangisi daha çok sorun çıkartır ya da sorunlu yardımlarınızı bekliyorum
Geri