Arama sonuçları: *

1. E

Assassin Creed Originsdeki Kuru Kafa Ne Anlama Geliyor

haritada keşfedilmemiş mekanlar kısmındaki soru işaretlerinde bulunan adamların üzerinde oluyor genelde ne kadar vurursam vurayım canları 3-5 azalıyor en fazla ölmüyorlar birtürlü sebebini bilen var mı
  2. E

Hangi Ubisoft Oyunları Alınmaya Değer

steamde indirime girmiş ubisoft oyunları hangi oyunları almalıyım sizce
  3. E

Laptop için m2 ssd önerisi

1 veya 2 tb olsa daha iyi olur fiyat performans güzel bir ssd önerisi olan varmı
  4. E

Dark Souls 3 Alınmaya Değermi

şuan steamde 20 dolar indirime girmiş oyunun teması nasıl sevmediğiniz özelliklerden vs. bahsedermisiniz
  5. E

Yakın Zamanda İndirime Girecek Oyunlar Var Mı

marvels spiderman remastered fc 25 black ops 6 benzeri indirime giricek büyük oyunlar var mı 1738432537 oyunları örnek olarak verdim türü önemli değil 60-70 dolardan düşücek büyük oyunlardan bahsediyorum genel olarak
  6. E

Witcher Serisindeki İnanılmaz İndirim

ilk ikinci ve üçüncü oyun toplam 8.42$ yani 300tl (steam üzerinde) witcher 3 ü oynamıştım daha önce ama pek sevemedim yinede 1 ve 2. oyun için alınmaya değermi
  7. E

Cyberpunk 2077 20$ Eder Mi?

bu fiyata steamden almaya değer mi
  8. E

RDR2 Normal Hali İle Ultimate Edition Arasındaki Fark

aralarında 5 dolarlık fiyat farkı var şuan bu fark verilmeye değer mi? 1738269454
  9. E

Battlefield 1 de ses gelmiyor laptoptan

Nasıl çözebilirim
  10. E

Battlefield 5, 2.49 dolara düşmüş alınır mı??

Steame göz gezdirirken gördüm battlefield 5 fiyatı baya bi düşmüş alınır mı? sizce daha önce pek oyun almadım hep crackli indirdim pek fikrim yok
  11. E

12. Sınıf İçin Zorunlu Staj

Şuan 11. sınıftayım sene yani 12 de zorunlu staj yapmam lazım bilişim bölümü okuyorum firmaları arayıp "Merhaba, iyi günler. Meslek lisesinde 11. Sınıf öğrencisiyim, seneye yani 12. sınıfta staj yapmak zorundayım. Bu konular hakkında görüşebileceğim birisi varmı?" tarzı şeyler söyleyip konuşmak...
  12. E

C# String Methodları

atıyorum kullanıcı [email protected] diye bir e posta giriyor bu e postanın sonunda @hotmail.com veya @outlook.com.tr de gelebilir bu en sondaki e posta uzantısını kesip e posta adının karakter uzunluğuna bakmak istiyorum if ile yardımcı olur musunuz
  13. E

Microsoft Visual Studio Üzerinden Proje Açmak

normalde visual studio code uygulamasını kullanıyorum ama okulda microsoft visual studio 2022 üzerinden anlatıyorlar her şeyi kendi bilgisayarıma yükledim uygulamayı okulda proje oluştururken "ASP.NET Web Application (.NET Framework)" tarzı bir şey çıkıyordu ve onu seçiyorduk şuanda ise o...
  14. E

Powerbankler Arası Fiyat Farkı

https://ty.gl/zs1if9l1xb 1722547223 https://ty.gl/otjja7uvsl 1722547252 aralarında 100 tl fark var bunun sebebi ne olabilir sizce bir de bu powerbankler iş görür mü
  15. E

Deprem Çantası Önerisi

deprem çantası olarak kullanabileceğim içi geniş bir mümkünse sırt çantası istiyorum önerilere açığım
  16. E

F/P Powerbank Önerisi

deprem cantasına koyucam ozellikle type c giris ve cıkıs yeri olan hızlı şarj edebilecek fiyat performans bir ürün istiyorum s21 fe kullanıyorum 25w hızlı sarj 4500mah bataryası var
  17. E

Durduk Yere Bir Anda Kasan Laptop

atıyorum bi oyuna giriyorum ilk 5-10 dk sıkıntı yok normal şekilde akıyor oyun sonra bir anda yavaşlıyor fps dipleri görüyor 2-3 dk sonra düzeliyor aynı döngü sonsuza dek devam ediyor grafikleri en düşüğe de alsam en yükseğe de alsam değişen bir şey sorunu nasıl çözebilirim (not laptop 7-8...
  18. E

Pump9.com.tr Güvenilir Mi?

Tişört almayı düşünüyorum daha önce alan biri varsa eline ulaştı mı kalitesiz kumaş hissi vs. var mı?
  19. E

Bu Tişörtler Nasıl Sizce Alınır Mı?

https://pump9.com.tr/product/berserk-siyah-regular-fit-t-shirt/?fbclid=PAAaaq6lhq38tERkMHlf5edofssN-vDSTI0QfQDZNtKT7One0Bf3l887BrNKw_aem_ARbfryr5ZABGwKfz-I35GPRPEMBUkp1WCH4zF8bsnDIWUX81bTAh_BBTIhVDhbLs0lI3jSqSI5KIit3908Euktnu...
  20. E

Skull Crusher Formu Nasıl Yapılmalı

avcum tavana bakar şekilde mi yapmam lazım yoksa hammer curl yaparken tuttugum gibi tutup mu kaldırmam lazım
Geri