Arama sonuçları: *

1. U

Tcl27c2apro Goruntu Normalmı Yoksa Arızamı Var

urunde sanki karanlıkda beyazlaırn etrafıda parlyıor local diming yuksekte yandanda cok feci parlıyor
  2. U

Monitorde Hdrda Karanlık Optimizasyon Yaptım Duzelmedi Birde Testler

ne testleir yapmam lazım model tcl 27c2a pro
  3. U

Pcye İnternet Nasıl Baglanır

PCye tablet ile usbden internet baglıtordum tablet oda sıcagından sismis modem odaya 10 15 metre uzakta kayıpsız internete nasııl erisisirim kablomu lazım illaha
  4. U

Dual Monitor Goruntu Bozulması Neye Göre

dual 4kmonitorde 1080p de oyun oynarkenki goruntu normal 2k lık monıtoru 1080pye aldıgımla aynımı
  5. U

TCL 27p3a Pro Alınır mı? Tavsiye

TCL 27P3A hakkında bilgisi olan varmı yada buna yakın alternatıfler nedir
  6. U

Monitor Tavsiye Tcl27p3a mı Aoc Q27g41zd mi

TCL 27P3A Pro bumu AOC Q27G41ZD yoksa bumuı hangisi daha iyi kullanım olarak iyi bir hz oranı iyi renk istiyorum film izlemek ıcın
  7. U

Lenovo Legion 27q-10 Qd-OLED 26.5” 240 Hz (67e1gac1tk).

Bu moniyor nasıl yorumlarınızı alıyım ona gore alacagım
  8. U

15 Bin TL 2k Dizi Film İcin Min 240 Hz 2k Monitor

15 k civarına 2 k olan min 240 hz olan monitor onerisi film izleemk ıcın renk ve keskinlik iyi olsun
  9. U

Msi mag274qf x24 nasıl

Bu monitor nasıl aradıgım sey 2k guzel renk goruntu film izlemek icin 240 hz özellikleri karsılıyor ama iyi mi?
  10. U

Max 15 k monitor onerisi

elimde asus vcg249q1ma var 270 hz modeli urunde panel arızası var ve renkler keskinlik hic hosuma gitmedi 2k min 240 hz olursa 27 inç monitor istiyorum suankini 2.monitor yapıcam aklımda aoc q27g4zr var varmı oneriniz
  11. U

Media markt internet sitesinden ps5 slim alınır mı?

media markt sitesinden ps5 slim alınır mı? resmi distrubutor garantili media marktın kendisimi gonderiyor urunu
  12. U

Beymenden 25 kya playstation 5 alınır mı?

Beymende ps5 slim 25 k tl alınır mı? garantisel veya baska problem cıkarmı
  13. U

Beyaz 120 veya 140 sallanmayan calısma masası

3k ya kadar masa onerisi
  14. U

Phillips pus9000 ısık sızması

Sizce cokmu
  15. U

Trendyoldan tv alınır mı?

trendyolda media marktta 41 k olan 55pus9000 tv 37 k ne gibi farklılıklar olur alırsak birde model iyi mi?
  16. U

PHILIPS 55PUS8500/62 55 inç Smart 4K UHD Dolby Atmos Titan OS Ambilight QLED TV

bu televizyon nasıl bilenler yazabilirmi yada 35k gecmicek sekilde 55inc qled olursa amblight televizyton onerin
  17. U

Yakın zamanda aldığım garanti suresi devam eden asus vcg249qm1a 270 hz monitor

Yakun zamansa aldıgım asus monitörde hep goruntu biraz kotuydu ama ekranda satır satır hayalet cizgiler var oyuna girince arttı ekran görüntüsü alınca gozukmuyor ben garanti icin nasıl ulasırım sıfır urun verirlermi daha ust model talep edebilirmiyim
  18. U

Pc yazılar hersey net degil bulanık

mesela yazılar hseryey boylee monitordemi sor8un var anlıyamadım
  19. U

Ekrandaki seyler haraket edince bozulma

Oyun oynarken fortniteda özellikle kayarken falan etraftkaeı seyler bozulyor cok kotu oluyor pijsel pşjsel oluyor
  20. U

Ekran haraketli yerde bozulma

forntiye oynarken mcdede var haraket eetikce ekrandakı seyler bpzuluyor nasıl geçer
Geri