Arama sonuçları: *

• Users: Orhan12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

İstanbula yakin cadir kurup sabahlayabilecegimiz temiz plaj varmi acaba

Bayramda cadirla sabahlyacagimiz. Temiz bir plaj ariyoruz tavsiye edebileceginiz bir yer varmi silivri tekirdag tarafida uygun
  2. O

Rx 6500 Ekran kartı 2. El Alınır mı?

2. el ekran karti alacagim butcem 3 max 4 ama cok zorlamak istemiyorum rx 6500 buldum. Linkini birakiyorum Alınır mı? alirken neye dikkat etmeliyim https://shbd.io/s/XU67ujrt https://sahibinden.com/1103118623
  3. O

2. el ekran kartı alacagım nelere dıkkat etmalıyım yardımcı olurmusunuz

1- 2. el ekrankartı alırken neye dıkkat edılır 2- 3/4 k arası hangı ekran kartını almalyım 3 elımde asboard amd radeon rx 550 4 gb ekran kartı var onu nasıl ve kaca satmalıyım sımdıden tesekkurlerrr (gta valo pubg forest assetto corsa gıbı oyunlar oynuyorum)
  4. O

Yeni ssd alacagim pc ye taktiktan sonra neleri kurmam gerekecek

Yeni ssd aliyorum ssd degistikten sonra sadece windows mu kurmam gerekiyor sade windows ise ben hallederim ayriyetten bisey varsa pc ciye gotureyim
  5. O

2. El ekran karti alirken nelere dikkat etmeliyim

2. El ekran karti alacagim. Nelere dikkat etmeliyim ozellile bakmam gereken parcasi testi varmi yardimci olurmusumuz (2. El istanbul ici elden alabilecegim 5k ya kadar ekran kartida onerebilirmisiniz)
  6. O

2. El Ekran kartı onerisi

ekran karti degistirmeyi planliyorum 2. El oneride bulunabilirmsijniz sistemim i3 10100f islemci Msi pro H510m b anakart 16 gb ram 500 gb m2 ssd Amd radeon rx 550 ekran kartım var 2. El almayi planliyorum simdiki ekran kartimi 1.500/2000 civari satip toplam 4/5k butceye kadar sari siteden 2...
  7. O

Arkadasima vatandan yeni pc aldik windowsu yok nasil halledebiliriz

pc yi aldik windows kurmuyorlarmis kurmak icin 5 k para istediler bizde kurmadik nasil halledilir daha uyguna yapabilecegimiz bir secenek varmi
  8. O

Pc toplicam 15 k butce var hazir sistem veya toplama onerebilirmisiniz

Assetto corsa forza gta gad of war vs oynuyorum sifir olacak sekilde ya hazir yada toplama alacagim 15 k butceyi asamam yardimci olabilirmisiniz
  9. O

Yardım Pc kendi kendine kapaniyor anakartta kirmizi isik yaniyor nasil duzeltebilirim

Ekran kartim rx 550 4 gb Anakart msi pro h510m b İslemci i3 10100f Ram 8 gb ddr4 dragos model 1 hafta once islemci anakart ve rami yeni aldim 1 haftadir sikinti yoktu bu gun bi anada pc kapandi hic biseye basmadim tekrar calismaya baliyir ancak sadece ksa fani donuyor ekran gelmiyor bi anda...
  10. O

Neyi degismem gerekiyor

Hangi parcayi degismem gerek ve oneriniz ne olur
  11. O

Ssd ram veya hdd alacagim hangisine oncelik vermeliyim

Rx 550 ekran karti h510m anakart i3 10100f islemci 8 gb ram 250 ssd 450hdd m var oyunlar hdd ye yuklu mesela valorant veya epic games baslatirken oyun cok gec aciliyor ssd de gameloop var pubg hizli aciliyor neyi yenilemem gerekli ramden mi kaynakli hdd denmi anlamiyorum gorev yoneticisinde...
  12. O

Anakart degistirirken yapmam gereken bisey varmi

Yeni anakart islemci alacagim tak calistirmi oluyo yoksa parcayi taktiktan sonra kurmam gereken Birsey varmi windows bios vs ve islemci sivisi vs icin bilgisayarciyami gitmem lazm
  13. O

İzoly n12x pc almistim kac wat ps oldugunu nasil ogrenecegim

İzoly n12x pc: rx 550 ekran k i5 3. İslemci asboard anakart vs Simdi sistem yeniliyorum Rx 550 ekran k i3 10100f islemci. Msi pro h510 m anakart alacagim guc kaynagimi degismeme gerek varmi yeterlimi bilmiyorum bakmayida bilmiyorum en az kac waat olmali
  14. O

İ3 10100f islemciye uygun anakart onerisi

İ3 10. Nesil islemciye uygun anakart. Almam lazm 1000/2000 bandinda ankrt varmi sifir olacak ort 1500 tl civari olsa iyi olur
  15. O

İslemci olarak Amd mi intel mi

Sistem yukseltecegim i3 10. Nesil islemci h510m b bide DDR 4 ram alacagim .islemci olarrak İntelmi alayim amd mi
  16. O

1/2 k arasi Sıfır i3 10. Nesil islemciye uyumlu ddr4 anakart oneriniz varmı

İ3 10. Nesil islemci alacagim 2 k ya uygun anakart oneriniz varmi
  17. O

Çözüldü✓ Anakart ekran kartı işlemci ve ramleri sattim nasil paketlemeliyim

Soyledigim parcalri sahibindende sattim param guvende ile kargolamak guvenlimi ve kutulari yok nasıl kargo yapmaliyim baloncuga sarip nalburdan kopuk alip kucuk bir su kolisini destekleyip kargola dediler ama baloncuga sardigimda tellerinde hasar olma ihtimalinden korktum ne yapmaliyim
  18. O

4 k butce ile sistem parcalarimi yenileyecegim 2. El onerisi olan varmı

4k butcem var ekran kartim rx 550 islemcim i5 3. Nesil darbogaz oluyor ekran karti 35 derecede %45 ile calisirken islemcim %90 a cikiyor oyun kasiyor fps dusuyor sari sitede asus tuf gaming a520-plus islemci i3 10. Besil ve 8 gb ram 4 k ya geliyor bunlari almam mantiklimi veya 2. Baska...
  19. O

Oyunlarda fps dusmeye basladi

Ekran kartim rx 550 anakartim asiri dandik arastirinca ismi cikmiyor islemcim i5 3. Nesil ram 8 gb. 4k butcem var neleri degismem gerekiyor ne yapmaliyim 2. El parca almayi planlyorum tavsiye edebileceginiz neler var
  20. O

Asus tuf gaming a520m-plus alcağım sizce iyi mi?

Msi pro h510m pro mu alayim yoksa asus tuf gaming a520m-plus mı
Geri